Allmänt

Torsdagstriss

Vatten

Tänkte hoppa på Popprinsessans fotoutmaning torsdagstriss. Tycker ju om att fotografera men har ju tyvärr tappat allt för mycket av det. Ett kul sätt att ta tillbaka det. Den här veckan så är temat vatten och har mängder med just vattenbilder.

Exakt vart jag tog detta minns jag inte, men vet att det var på vår roadtrip i augusti 2021. Misstänker att det är då vi besökte Ales stenar, men som sagt var, är inte säker. Vackert är det oavsett vart kortet är taget 🙂

Hagabadet

Ja en bild från mitt paradis måste ju vara med. Hur vackert och hur rogivande är inte detta? Som ni säkert vet så älskar jag även att tillbringa mycket tid på just SPA. Har ju förmånen att få tillbringa så mycket tid just här och är så tacksam för det. Hur underbart är inte det?

Poolbad

Får väl även dela en bild från en av våra resor vi gjort. Här var vi på solsemester med yngsta barnbarnet. Vårt lilla vattendjur 🙂 Som hon älskar allt som har med vatten att göra. Vi fick knappt upp henne ur poolen och hade så otroligt roligt. Till det så var det barnklubben som lockade. Så häftigt att se hur lätt barn tar allt. Flera olika nationalitet, och ändå klarade dom av att spela spel och ”prata” med varandra.

Hoppa gärna på hennes fototriss, då i alla fall jag gillar sådant här. Kramar Madde

14 reaktioner till “Torsdagstriss”

  1. Det är en kul fotoutmaning som jag också har hoppat på. Det ser ut att vara riktigt härligt och mysigt i ditt paradis Hagabadet. Att bada i varma varma pooler är så avkopplande. Jag är en fryslort så jag njuter bara om vattnet är hyfsat varmt.

    Gilla

  2. Så kul att du har hoppat på en fotoutmaning. Vattenbilder kan vara så vackra. Härligt det ser ut i poolen när ni var på resa. Kul att ni knappt fick upp barnbarnet ur poolen.

    Gilla

  3. Åhh spa låter helt underbart ju 🙂 Sen vatten allmänt är så gott 💗 Mums!! Jag älskar att ha vatten intill mig innan jag somnar, för de är så gott att ta sig en klunk när man vaknar 🙂

    Gilla

  4. De där ser ju hur härligt ut som helst! Förstår att du gillar spa. Man får verkligen koppla av.

    Gilla

Lämna en kommentar