Allmänt

Fem en fredag överskott

Fem en fredag

Fredag igen och dags för veckans fem en fredag. Överskott var veckans ämne och det kan vi väl köra på?

Vill ni vara med? Skriv gärna på er egna blogg, eller svara på frågorna i kommentarerna. Kika in hos Elisa och dela ert inlägg där så fler hittar till er.

1 Vad har du haft för mycket av i livet på sistone? Stress. Känns som om det aldrig vänder och jag inte får tiden för återhämtning. Varför måste allt hända samtidigt?

2 Vad var droppen som fick bägaren att rinna över senast? Helgen på jobbet. Måndag eftermiddag var vi ikapp och kändes som om vi knappt kunde äta ens. Saker stod överallt då vi började med något som inte blev klart, och så höll det på.

3 Hur hanterar du en stressad känsla? Andetaget är nog det enkla svaret på det. Har använt mig av yoga och med rätt andning så kommer man långt. Efter det, fysisk aktivitet. Ett pass på gymmet där man får bli fysisk trött gör underverk. Däremot, är man fysisk stressad då är det återhämtning som gäller. Läsa en bok, bara sitta ute i solen och göra ingenting typ.

4 Vad går på sparlåga nu? Vad går inte på sparlåga skulle jag vilja fråga. Städning, träning, matlagning, socialt umgänge, Ja precis allt.

5 Hur tar du hand om dig själv? Utan tvekan.. Gymmet. Att försöka hålla mig så stark så jag inte skadar mig. Sen är allt annat eftersatt även där… Utseendet förfaller, ingen hobby, ingenting annat utan det ända jag prioriterar är just hagabadet just nu.

Blev det negativt?

Ja kanske, men så ser min verklighet ut just nu. Hade önskat att jag kunde skriva överskott på tid, pengar och roliga saker, men riktigt så blev det inte. Bara att ta nya tag och fortsätta nästa vecka.

Kramar Madde

24 reaktioner till “Fem en fredag överskott”

  1. Dina svar kunde vara mina. Det känns som vi aldrig kommer ur situationen vi befinner oss i, även om det är mycket bättre än för bara ett år sedan. VI får ta hand om oss så gott det går.

    Gilla

  2. Du har en tuff och jobbig arbetssituation låter det som. Hoppas kommande semester hjälper dig att återhämta dig. Jag har inte lyckats få något sug att gå på gym, det är liksom inte min grej, men jag gör hemmajympa och går långa promenader istället. Nu har jag tagit första doppet så nu har simsäsongen invigts. Hoppas du snart får det lite drägligare i livet. Trevlig helg

    Gilla

  3. Ditt inlägg speglar livet. Det går upp och ner och saker händer. Önskar mig också mer fysisk aktivitet. Det är rena mirakelmedicinen (nåja) för mitt mående. Nu när skolan är slut så kommer jag ha mer tid.

    http://hannaskrypin.se

    Gilla

      1. Ja absolut! Menar bara att det kanske är en liten överdrift för mig att skriva att det är en mirakelmedicin.

        Gilla

Lämna en kommentar