Allmänt

EU Valet

Promenad

Godmorgon. Segt igår, men tog mig ut på en promenad igår trots allt. Vagnen ner till centrum, och strosa runt lite. En del kanske har svårt att förstå att man blir lugn i en storstad, men jag tillhör dom. Nu kanske vi inte behöver vara i Rom eller London, men små storstäder är helt fantastiska tycker jag.

EU valet

Ska ni rösta? Jag tycker verkligen att man ska utnyttja sin rätt till att få vara med att bestämma. Det är långt ifrån alla som får den möjligheten. Däremot har jag ingen aning om vad jag ska rösta på. Tycker även att det är väldigt få valstugor ute. Igår däremot blev jag stoppad av en sosse och vi började prata. Han frågade om jag skulle rösta och sa som det var. Ja, men vet inte på vad. Han visade lite sitt program och ni som känner mig vet ju att jag absolut inte röstar rött. Frågade vad dom skulle göra bättre i EU än under de åtta åren vid makten här. Det han sa håller jag med om. Inget parti kan lyckas med allt och helt klart är det så. Däremot kan man kanske lyckas med något? Något som ni också vet som jag brinner för är vård och omsorg. Det som var sista spiken i kistan för många är de nya EU reglerna med dygnsvila. Låter absolut bra på pappret, men delar ju mitt schema här och alla reagerar på hur jag jobbar. Fungerar inte i praktiken. Räddningstjänst och ambulans säger upp sig, Vårdpersonalen gråter av trötthet. Är det så ni andra vill att det ska vara???? Han påstod att EU INTE hade med det att göra. Hm frågade hur det kom sig att kommunal som har starka band med sossarna och vänstern säger det då?? Ljuger dom? Han blev nog lite sur på mig, men anser att sossarna som utger sig för att vara ett arbetarparti ska lyssna på de väljarna de påstår sig stå bakom lite mer. Låt mig säga så här. S kommer INTE få min röst i alla fall.

Dag 88

Ja fortsätter väl med mina uppdateringar om hälsan. Nu när jag vet att jag inte ska jobba förrän tidigast juli så känner jag att jag kan landa. Det är så skönt med en längre sjukskrivning istället för de där duttandet med två veckor åt gången. Jag kommer träffa läkaren mitt i och det är precis så jag önskade att alla läkare jobbade. Självklart ska man inte bara släppa en patient utan uppföljning. Det är inte snällt mot någon som inte mår så bra. Att bara vara sjukskriven läker inga sår, men det i kombination med annat gör det. Jag ser det inte som extra semester på sommaren utan mer att få tid att jobba med det jag egentligen kan.

Vad säger min klocka då? Sömnpoängen låg på 77, Kanske inte det bästa. men ganska bra. Något som utmärker sig är stressen som sticker ut under sömnen. Den vill jag j minska på, men tror det kommer.

Mitt batteri då? Vet ni, det var uppladdat med 67 % men då jag inte tömde det igår så ligger det på 78 % Längesen det var så… Tänk vad fort det kan gå åt rätt håll då någon bara tror på en.

Kramar Madde

7 reaktioner till “EU Valet”

  1. Jag ska rösta men gjort valkompass och kollar där vad som passar bäst. Grejen är ju den att just EU-valet påverkar ju inte Sverige så mycket. Men en viktig fråga för mig är djurhållning och jag kommer kolla vilket som är bäst utifrån det. Blir helt bedövad över att EU vill begränsa rätten för våra djur att vara utomhus. Att kor kan stå inne året runt 😭

    Gilla

    1. Det är skrämmande. Likaså vill jag ha en större samsyn då det kommer till brottslighet. Fick precis reda på att flera gängkriminella bor i vårt område och att det blir ökad polisnärvaro här ett tag.

      Gilla

      1. Ja det är också en viktig fråga. Finns ett för mig okänt parti som jobbar för sånt. Känns som viktiga frågor, och i EU-valet tror jag man ska tänka utanför boxen med de man röstar på normalt. Första EU-valet jag röstade i blev min röst till Piratpartiet. Men den saken gjorde ju skillnad, kolla idag med streaming som kom efter det.

        Gilla

Lämna en kommentar