Allmänt

Brandvarnarens dag

Brandvarnarens dag

Ja i december kommer jag hoppa på Madeleines bloggutmaning igen. Tycker ändå det är lite kul med dom och man får lite ämnen att skriva om. Många gånger saker man aldrig skulle haft en tanke på tidigare, men som blir hela inlägg nu. Lite kul tycker jag.

Det här är så pinsamt. Vår brandvarnare ligger i en låda och har inte ens kommit upp. Jag skäms över att skriva det då jag varit brandansvarig på min tidigare arbetsplats och gått ett par utbildningar i det. Till det så läste dottern räddningstjänst som sin valbara kurs på gymnasiet.

Jag kanske får se till att den kommer upp då det faktiskt är en billig livförsäkring ifall något händer.

i morgon är ämnet julkalendrar och ska väl återigen visa upp mina.

Kramar Madde

3 reaktioner till “Brandvarnarens dag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s