julkalender

Lucka 10

Tänk på hur du pratar

Hur pratar du med andra? Är du positiv, eller negativ? visst har vi alla rätt att klappa ihop, att få ur oss skit osv, men är allt negativt? Blir själv lite less på personer där ingenting är bra. Då man frågar dom om det finns något positivt så blir dom bara tysta. Tillhör du dom? Försök att vända på det. Se allt i ett rosa skimmer ( eller rött i dessa tider) och se att en helt annan värld öppnar sig för dig.

Dagens musik blir Magnus Carlsson och Molly Sanden. Julens tid är här

11 reaktioner till “Lucka 10”

  1. Den jullåten har jag inte hört förut, så tack för den! Viktigt budskap i dag, jag pratar mycket och behöver ofta fundera innan jag öppnar munnen. Något jag blivit bättre på med åren..

    Gilla

  2. Håller verkligen med dig om negativa människor. Jag kräks på dem som gnäller eller har negativ inställning till det mesta. Visst är livet surt många gånger tro mig men det blir inte bättre av att spy gala hela tiden.

    Gilla

  3. Jag är nog för det mesta alltid positiv i mitt tänkande. Men visst har jag dagar då det är lite svårt med det. Men det blir ju inte bättre av att vara negativ. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s