Allmänt

Nu är vår gran på plats

Nu är den på plats

Känns som alla redan har klätt den, men som jag skrivit tidigare. Jag är inte i fas med någonting i år heller. Vad tog planeringen vägen? Ja saker hände på vägen även i år.

Nu hann jag med i alla fall och det innan jobbet I år blev den vit igen, och om jag inte minns fel hade vi en likadan förra året.

Mina små fåglar

Tycker verkligen så mycket om mina små fåglar jag har i granen. Den översta köpte jag förra året. Tror det var på plantagen.

De understa inköpta på någon resa. Tror det var London om för flera år sen.

Det blir en blå vitt nästa år

Ja vi skojade om det då vi klädde den. Min man ville ha det, men sa att vinner dom allsvenskan så får han en blåvit gran. Så då vi vet vad det inte blir.

Har ni fått klätt er gran ännu?

kramar Madde

18 reaktioner till “Nu är vår gran på plats”

 1. Vilken fin gran och fina fåglar. Jag har fått upp granen och pyntat men är inte helt nöjd än. Känns som det fattas något. Lite glest liksom! Hehe.. Inte alltid man kan hänga med så är det bara.

  Gilla

 2. Väldigt fint med vitt i granen! Har provat flera olika färgkombinationer genom åren, beroende på färger i rummet inredning. Men till slut blev det rött och guld varje år.. nu har jag ju ingen gran, finns bara platsgranar här och vi har för litet hus för en gran.

  Gilla

 3. Men åh så mysigt med julgran och så fint du pyntat, verkligen fina fåglar! Här skippar vi tyvärr gran är bara jag och killen + 2 busiga katter haha så en gran blir nog inte långlivad här. Men tycker det är så mysigt och fint med gran! Får fixa lite extra ljusslingor och ljus kanske 🤗

  Gilla

 4. Den julgranen liknar lite min mammas julgran därhemma. Kul o byta till blå vitt nästa år. Den såg riktig fin ut 🙂

  Gilla

 5. Själv har jag ingen gran. Däremot så har basen en gran som är klädd. Har funderat på att köpa en gran men då skulle jag vilja ha en rosa men det har aldrig blivit av att jag köpt en.

  Gilla

 6. Varför är det så?! Att det känns som man är sist med att göra saker. Som jag kände mig sist med att sätta upp advents pynt. Å nu kände du dig sist med att klä grannen 🎄🌟. Grannen blev väldigt fin! 😃👍. Fina fåglar.

  Ja, vår gran är klädd. Den klädde vi 2:a advent 🕯️🌟🕯️🌟. Nu saknas paket 🎁under grannen.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s