julkalender

Lucka 11

Tanken som förändrar

Vad tror ni om dagens budskap? Återigen påverkar tanken, och vad vi gör oss. Försök känna glädje och vi kommer må så mycket bättre. Samtidigt kan sådana här inlägg vara provocerande. Finns situationer som är svåra att förändra. Jag är den första att skriva under på det, men om vi hjälps åt att hitta de små guldkornen i våra liv så kanske vi sakta kan förändra.

Återigen en gammal goding. Jingle bell rock Lyssna och njut

4 reaktioner till “Lucka 11”

  1. Håller med! Absolut behöver förändring ske i tanken först. Jag är förändringsberoende så detta sker liksom automatiskt hos mig. Men det finns ju saker som är svårare än andra så klart, och allt kanske inte ska förändras heller. Men inställningen är viktig. Bra lucka!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s