Allmänt

Veckans fem positiva

Det var riktigt längesen jag körde detta, men nu är det allt dags? Veckans fem positiva är ju ända ett viktigt inlägg eller hur? Vi fokuserar så mycket på allt jobbigt, men det som är bra då?

Mamma och bebis mår bra

Ja det är väl ändå så skönt. Trots två månader för tidigt så mår bebis väldigt bra, och i nästa vecka får bägge två åka hem om inget konstigt händer. Min dotter som räknade med att fira jul på sjukhuset och nu får fira hemma med sin familj istället.

Rolig utbildning

Jag och en kollega var på utbildning i torsdags. Dels var den bra. Vi pratade förflyttningsteknik. Även om jag gått på flera så tåls det påminnas. Sen blev det inte sämre av att vi skrattade så mycket. Fick riktigt ont i magen där ett tag. Tänk att man kan ha så roligt på jobbet.

Granen är klädd

Har ju legat efter med julen, men igår kom granen upp och vi fick klä den. Helt otroligt hur mycket det kan göra och genast fick jag betydligt mer julkänsla. Helt otroligt. Ljusen lyser upp så mycket, och blev väldigt nöjd med hur den blev.

Ställde mig på vågen

Ja, jag vet att det är för mycket, men trodde att det skulle vara betydligt mer än vad det var. Tänk att man kan bli så glad över något som inte är så positivt egentligen. Men tror man att det är betydligt mer så blir ju allt positivt

Jultallriken vi fick

Ja ett företag tyckte vi gjorde ett bra jobb på gården och bjöd in oss på lite julmat. Så trevligt och så gott. Alltid roligt då vi kan träffas även utanför volontärarbetet. Allt sådant är så uppskattat.

Detta är mina fem positiva för den här veckan och på söndag kommer en ny lista upp får jag hoppas.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Veckans fem positiva”

 1. Åh så härligt att mamma och bebis mår bra och får fira jul hemma istället❤️ Gillar verkligen dina veckans fem positiva, fint att ta fram och tänka på i slutet av veckan 🤗 Underbart att skratta tills man får magont 🥰

  Gilla

 2. Så mysigt att klä granen, julafton är nära inser man ju, redan nästa vecka kan man säga från i morgon. Samt vad roligt att vågen visade mindre än du trodde, det är helt rätt att se det så som du gjorde, det är bra. Mysigt med julbord också

  Gilla

 3. Det är väl jättebra att tänka på och ta med sig de positiva sakerna från veckan! Punkt ett tycker jag lät som det absolut bästa! Vad vågen säger tycker jag är egalt, det är ju trivseln hos dig som är det viktiga.

  Gilla

 4. Ja det är väldigt viktigt att fokusera på det som är bra istället för det negativa. Det är bra att dottern och barnet mår bra och jag håller tummarna att de båda får åka hem så de kan fira jul hemma istället för på sjukhuset.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s