julkalender

Lucka 13

Allt du gör kommer funka

Ja det är faktiskt så. Just do it. och ju mer du lyckas ju bättre kommer allt bli. Ska vi testa idag? Oavsett vad det är så kommer det gå bra.

Lucia idag, och vad passar bättre än detta

8 reaktioner till “Lucka 13”

  1. Så är det & man blir starkare i sig själv när man provar & lyckas 😊. Jag prova inget inget igår. Men idag onsdag så testa jag att pulsa i snö till bussen, från bussen till jobbet. Gick bra 👍😊. Satte på broddarna på krukorna. Så då kände jag mig lite säkrare. Nu värmer jag fötterna. Då dem är kalla 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s