Allmänt

Godisbak och hänga med barnbarn

Gräddkola

Idag fick jag hänga med äldsta sessan en stund. Så roligt att få umgås lite med henne.

Köpte med mig lite så vi kunde fixa lite julgodis. Gjorde galet god smörkola, något jag aldrig lyckats med tidigare. Räckte både till mig och till henne. Tar lite tid, men det var det helt klart värt tyckte jag.

Det blev lite knäck också

Naturligtvis kokade vi knäck också. Helt klart ett måste på gottebordet på jul Tur man inte äter det allt för ofta. För visst är det galet gott?

Vi var ju tvungna att provsmaka, mellan pizzabakandet. Som ni ser höll vi till i köket en hel del under dagen. Hade ju inte så mycket mer att göra

Blir så trött på mig själv.

Som ni säkert vet är jag galet trött och det märks helt klart i vardag. På vägen hem skulle jag köpa kattmat och kattsand. I mitt huvud visste jag vart jag skulle, men råkade lägga mig i fel fil, och kunde inte lägga mig rätt på grund av all trafik. Kommer ut på leden igen och får smått panik med alla bilar. Kunde inte vända förrän jag var i Mölndal. Till slut kom jag ända till affären men med hjärtat i halsgropen.

Väldigt sent landade jag hemma i soffan och det kommer bli en extremt tidig kväll idag igen

Kramar Madde

18 reaktioner till “Godisbak och hänga med barnbarn”

 1. Så roligt att få tillbringa lite tid med dit äldsta barnbarn. Smörkolan ser så god ut, har själv aldrig gjort det själv. Knäck är också väldigt gott och ett måste till julen.

  Gilla

  1. Inte jättelångt egentligen.. En halvmil galet kanske. Fast jag bor mitt i smeten och har bil undviker jag att köra i centrum. Vi har sådan tur att vi aldrig behöver snurra mitt inne i stan för att komma hem

   Gilla

 2. Vad mysigt med lite julbak tillammans – sånt som verkligen förgyller vardagen. Tycker att allt sånt, som gör vardagen lite mer värdefull, känns som man börjar uppskatta små ting på ett annat sätt än på länge efter allt som hänt och händer i världen och omkring oss.

  Gilla

 3. Så mysig dag ni fick tillsammans! Vi brukar faktiskt inte ha knäck på gottebordet. Jag är urkass på att göra knäck och det brukar vara jag som fixar gottebordet.

  Förstår att det blev en tidig kväll för dig.

  Gilla

 4. Julgodis är gott. Jag gillar 5 min kolor, knäck, pepparkakor, lussebullar, mjuk pepparkaka.
  Skojigt & mysigt att baka julgodis med barnbarnet Sessan 😊.
  Fy vilken jobbig känsla. Men du fixa det & kom rätt till slut 🙂.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s