julkalender

Lucka 14

Älska dig själv

Ja och det är då du kan älska andra. Samtidigt så ska det inte blandas ihop med att vara egenkär. Men är du bekväm med dig själv blir det lättare att ta sig till andra. Så ge dig själv massa kärlek idag. Ta dig ett bad, lägg en ansiktsmask eller vad du själv tycker om att göra.

Lite barnmusik kanske? Men visst är den söt?

10 reaktioner till “Lucka 14”

 1. Vet inte om jag älskar mig själv, och känner inte att jag behöver göra det heller. Däremot tycker jag att jag är bra och jag duger utmärkt som jag är och som jag blir i min ständiga utveckling. Kan tycka att ”älska dig själv” är fyllt med krav som kan vara svårt att leva upp till, att duga räcker mer än väl 🙂

  Gilla

  1. Allt handlar om vilka värderingar man lägger in i orden. Att vara egenkär är kanske inte så vackert, men att acceptera sig själv och vara nöjd med det ser jag också som att älska sig själv 🙂

   Gilla

 2. Ibland behöver man även fokusera på sig själv och sin energikälla. Hur skall man ta hand om andra om man inte hinner med sig själv. Det är lika viktigt med egen vård som att ta hand om våra medmänniskor. Ansiktsmask är perfekt när man har lite kvalitetstid med sig själv! 🧡

  Gilla

 3. Vilket bra budskap som det blev idag. Att älska sig själv måste man göra. Jag ska unna mig ett varmt bad ikväll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s