Allmänt

Jul på liseberg

Jul på liseberg

Ja som jag skrev igår så var vi på jul på liseberg, och tänkte dela med mig lite av det. Dom har gjort allt så bra och det här är det första som möter en då man kommer in genom entrén. Julstämningen infinner sig helt klart direkt. Så vackert, och vilket jobb dom lagt ner. Är trots inte så långt mellan halloween och jul på liseberg.

Direkt då man kommer in börjar marknaden. Flera små bodar och så mycket fina saker att köpa. Både massa gott men även vantar, mössor, halsdukar och julpynt. Handlade ingenting i år, men har köpt vackra halsdukar ett par år där.

Tomtebyn

I år hade dom byggt upp något de kallade tomtebyn. Så mysigt och små Nissar gick runt och det bjöds upp till dans. För barnen fanns en liten ”skattjakt”. Uppfattade jag det rätt så skulle man leta Nissedörrar Såg många med karta och som gick runt. Vi tog oss även in i tomteverkstan och vi var nog för gamla då det mest var barn där,

Ja det området blev helt klart en positiv överraskning för oss. Även hamnområdet var så fint. Gick in på ett kaffe för att ta något att dricka, och det blev bara läsk för oss, även om det finns annat också. Var inte alls sugen på alkohol idag.

Spelade lite

Ja är man på liseberg så vill man nig gärna spela lite. Peter ville ha en Anthon Berg chokladkartong och det fick han. Ibland får man ha lite tur eller hur? Isbanan var igång och många åkte skridskor. Förra året gjorde barnen det, och vi andra drack varm choklad. Hur gott är inte det en kall vinterdag? Nu blev det ingen, men det var Ok det också,

Stannade inte så länge idag. Frös och längtade nog hem till soffan och fotbollen.

Kramar Madde

16 reaktioner till “Jul på liseberg”

 1. Det är så mysigt att gå på Jul på Liseberg 😃🥰. Jag har gjort det. Absolut att man får julkänslor där 🎅🎄🌟. Förstår heller inte hur dem orkar bygga upp det. Men det är väl det att det är så uppskattat & är värt det.
  Vad kul att ni vann. Ja, ibland har man tur 😊.
  Mm gott med varm choklad när det är kallt ❄️😋.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Så mysigt det ser ut att vara. Själv har man bara varit på liseberg en gång. Härligt att de gör något såhär till jul. Roligt att han vann en chokladkartong som han ville ha. Som du skriver får man ha tur ibland.

  Gilla

 3. Jag har bara varit på Liseberg när jag var riktigt liten och minns inte så mycket av det alls. Skulle vilja besöka det någon gång igen. Det ser så vackert ut 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s