julkalender

Lucka 22

Du är värd allt

och universum vill detsamma. Sluta drömma och lev det livet du vill ha och du kommer få det bara du är sann mot dig själv. Sen har inte alla samma förutsättningar av flera olika anledningar, men du har rätt att få må bra.

Carol of the bells

Återigen skönsång och kanske inte den kändaste av julsångerna.

20 reaktioner till “Lucka 22”

 1. Jag tänker att livet blir vad en gör det till. Med aktiva val hela tiden så kan en styra dit en vill, bara fantasin sätter gränserna. Men visst även en och annan förutsättning kan ställa till det. Fin julsång!

  Gilla

 2. Så sant, man lever bara en gång och då skall man leva det med råge. Sen håller jag med alla har inte samma förutsättningar har – men att leva och göra det med en tanke om att det är det man vill på det sättet, att omfamna livet och allt det har att erbjuda – det är något tänkvärt. Är själv inte bäst på det – men skall bli bättre så en bra påminnelse

  Gilla

   1. Helt riktigt. Å människor ska få va som dem är. Det ska inte vara någon skillnad vilket liv du lever. Vilket jobb du har, vad du gör på din lediga tid 💕.
    Vilken fin musik 🎶 film du la upp. Den var ju toppen bra! 😃

    God Jul på er! 🎄🌟🎁🤶 Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

 3. Du skriver alltid så bra saker 🥰⛄️❄️ Ja alla är värda o må bra men tråkigt nog är denna världen hemsk att det inte är riktigt så somna hade önskat.

  Gilla

 4. Ja man ska leva det livet man själv vill även om kanske folk i ens närhet tycker annat. Alla har olika förutsättningar i livet för man kan tex ha funktionsvariation.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s