Allmänt

Avatar

Söndagsbio

Jag går verkligen inte på bio så ofta men plötsligt händer det. En drygt tre timmar lång film blev det och var så nöjd efteråt. Så galet vacker vacker och helt klart en film som måste ses på bio för att få fram den på bästa sätt.

Handling.

Jake Sully lever tillsammans med sin familj på Pandora. Några människor till blev kvar där efter första besöket tio år tidigare.

Tyvärr är jorden på väg att förintas och människan vill ha en ny plats att leva på. Några för överlevnad, några för att hämnas på Jake och hans familj.

Familjen Sully behöver fly för att inte dödas och säkra upp för de andra skogslevande på Pandora. De flyr till vattenlandet, där de får kämpa för att bli en del av deras tillvaro.

Här får man följa med i en helt annan del av Pandora, otroligt vackra platser och återigen lära sig vara nära naturen.

Tyvärr är filmen rätt så förutsägbar och naturligtvis hittar Miles familjen till slut och ett anfall kommer.

Vad tyckte jag då?

Helt klart var filmen sevärd. Kanske inte för den starka storyn utan mer för de vackra miljöerna. Man fick lära sig om interaktionen mellan varelserna, och närheten till naturen. Så viktigt, speciellt nu då vi tar allt för givet.

Vi håller på att förstöra vår jord. Vi vill bara ha mer och vi struntar i konsekvenserna. Vi skulle verkligen behöva backa så många år i allt vad vi gör.

Kan jag rekommendera den då? Jaa, men den ska ses på bio för att få fram filmen på bästa sätt då storyn faktiskt är rätt så svag.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Avatar”

 1. Jag har varit & sett Avatar 2 på bio. Jag tyckte den var se värd. Håller med om att den ska ses på bio 😊. Naturen i filmen är helt magisk. Jag tyckte storyn var bra.
  Men det är tur att vi är olika 😊

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Håller helt med dig om att denna film ska man se på bio för att få bästa upplevelse. Jag själv väntar på att denna ska komma till streaming och även på dvd/blue-ray. Däremot har jag hört att denna film har gått väldigt bra på bio då den har spelat in sjukt mycket pengar.

  Gilla

 3. Jag gillade första filmen väldigt mycket, speciellt alla de vackra miljöerna som du pratar om. Får se om det blir att vi ser den här filmen också, tycker dock att det ska finnas en stark story för att filmen ska hålla för mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s