Allmänt

Fem en fredag

Mjukstart

är temat på Elisas fem en fredag som jag hoppar på den här veckan. Brukar ha en förmåga att missa, men inte idag inte. Ser att så många är på så klart att jag också måste det.

1 Kan du nå ner till tårna om du böjer dig framåt?

För ett halvår skulle jag sagt NEJ, men var tvungen att testa. Fattades ett par centimeter så jag är nästan där. Tänk vad träningen har gjort gott för mig. Jag hittar hela tiden nya saker som är positiva.

2 Vad gör du långsamt?

Det mesta tror jag. Allt tar lite tid för mig, no stress alltså. Ibland önskar jag att jag var lite mer effektiv, men inte. Tråkiga saker kan jag väl i alla fall göra snabbare? Typ städa, men inte. Allt går långsamt

3 Vad kommer du börja med igen?

Hitta mina matrutiner. Märker att jag tappat så mycket och mår ju inte bra i det. Magen rasar och blir bara så trött, så det är något jag måste ta tag i igen.

4 Hur behåller du sommarkänslan?

Vi har planerat in lite sommarsaker framöver. Försöka ta vara på varenda fin kväll och kunna sitta ute mer. Tyvärr har det inte blivit så mycket av den varan för mig.

5 Vad har du planerat för hösten?

Vi har en resa inbokat. Ska till Irland i en vecka, Åka runt och se oss omkring men även ett par dagar i Dublin.

Ja det var mina svar på veckans fem en fredag.

Kramar Madde

23 reaktioner till “Fem en fredag”

  1. Unerbar bild.. Älskar havet. Ja hitta rutiner är viktigt för det leder till resultat men kan vara svårt vissa dagar. Tycker du är en kämpe som peppar andra genom att du skriver om både upp och ner. Irland låter riktigt trevligt!

    Gilla

  2. Ja jag når tårna och lägger hela handflatan i backen med raka ben fortfarande. Lite från alla år som gymnast sitter ff i.
    Sommarkänsla visst men alla känner nog en liten besvikelse och längtan efter att den riktiga värmen kommer tillbaka

    Gilla

  3. Kul att läsa dina svar. Förstår att du ser fram emot resan till Dublin i höst. Jag själv har aldrig varit där då jag endast gjort en resa utomlands som var till Grekland.

    Gilla

  4. Matrutiner tror jag är viktigt för alla – märker hur det spårar här på sommaren – kanske inte mer onyttigt eller så men tiderna är verkligen hejsan svejsan. Vi åt lunch 14 igår och middag 21:30 liksom.
    Men vad kul att ha en resa inbokad i höst, det förstår jag att du ser framemot

    Gilla

  5. Fin bild 😀.
    Jag känner mig i dig fast jag är yngre. Att jag är långsam i allt! Skulle vilja vara snabbare när mitt tidsoptimist slår in ☺️. Men icke. Istället blir det stress. Inte bra. Framför allt maten så måste jag va långsam. Annars kraschar min mage. Tyvärr. Men att njuta & känna alla smakar av maten. Sen känna när det är bra med mat innan man blir för mätt. Så något positivt 😊👍.
    Jag suger in alla fina dagar. Sitter ute tills det är för kallt på kvällarna för att behålla sommarkänsla än.
    Jag ska resa till Gotland med jobbet. Ska bli mycket trevligt. Hoppas jag. Annars har vi ingen resa planerad just nu. Istället ska jag på en konsert 🎶 Ledin. Med en vän. Så det ska bli mycket trevligt 😊.
    Nu fick du lite svar på frågorna från mig.
    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

  6. Ooh nu blev jag grön av avund att du ska åka till Gröna ön! Tillhör mina absoluta favoriter dit jag så gärna skulle vilja åka. Skottländska höglandet lockar också, men de förblir nog bara drömmar. Jag har också slarvat med mathållningen i sommar, man vill ju utnyttja dagarna till annat än att stå bland grytorna…Ha en fin vecka

    Gilla

Lämna en kommentar