Allmänt

Fem en fredag visuellt

Fem en fredag

idag tänkte jag för en gång skull hoppa på Elisas fem en fredag Tänker varje gång, men sen glömmer jag bort det. Ni andra hänger på genom att svara på frågorna i er blogg eller i kommentarerna.

  1. Hur ser en vecka ut visuellt när du tänker på den?
  2. I vilken ordning sätter du på dig kläder?
  3. Vad packar du för mycket av vid en kortare resa?
  4. Hur ser din tvättstugerutin ut?
  5. Hur ser dina bokhyllor ut?

1 Det är nog ett stort virrvarr. Kan bero på att jag jobbar oregelbundet så man får planera utefter det. Blir trött bara av att tänka på det visuellt.

2 Börjar alltid med underkläderna, sen nerifrån och upp som oftast. Fick allt tänka till där då allt går på rutin.

3 Smink. Tänker alltid att jag ska fixa till mig då jag är på resande fot, och det slutar med att jag fullkomligt skiter i det hihi. Tråkigt, men det är inte det jag prioriterar just nu.

4 Då vi har tvättmaskin hemma så tvättas det hela tiden. Fattar inte hur mycket tvätt det kan bli på bara två personer. Vi kör 4 olika tvättar oftast. Delar upp det i ljust och mörkt samt 40 och 60. Ibland något uddaplagg.

5. Den visade jag visuellt. Min man älskar böcker så dom är helt klart fulla och mitt i allt så har en ordentlig ordning, men det är inget vi andra förstår. Sen har jag min hylla med lite stenar med mera.

Det var allt för denna gången.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Fem en fredag visuellt”

  1. Skoj läsa dina svar på dagens fem en fredag.

    Jag fick också tänka till lite för att svara på frågan om i vilken ordning jag klär på mig, kom på att jag gör det olika så det finns ingen rutin.

    Det är samma med tvättstugerutiner, finns inga egentligen har man tvättmaskinen hemma tvättar man när det behövs, men en gång i veckan måste jag starta en maskin oavsett för att tvätta mina arbetskläder.

    Böcker så härliga men jag fastnade för det du skrev om att det fanns dina stenar i bokhyllan också. Men dom syns inte på bilden?

    Gilla

  2. En rejäl bokhylla detdär, så som jag tycker man har när man har gott om plats. Och när man inte flyttar för ofta. jag är inne på 26:e flytten och nu bor jag så smått så böcker måste prioriteras bort. Allt har sin tid. Böcker lånar jag, massor! Trevlig helg

    Gilla

Lämna en kommentar