Allmänt

Ny blogg

Ja då var det min tur att ge upp nouw. Är så trött på allt strul så nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Ny blogg, och får en chans till en nystart. Det tråkiga är allt man har delat med sig där, men det är bara att köra på.

Fick lite hjälp av min fina bloggvän Mirre och utan hennes tips hade jag inte klarat av det här. Tycker wp är så svårt, men får väl försöka lära mig. Det är en hel djungel det här.

Det får ta sin lilla tid, men nu är jag på gång och får göra det bästa av situationen. Ja, nu är det bara att utforska den här plattformen och hoppas jag kan få fram lika fina bloggar som så många andra här.

kramar Madelena

4 reaktioner till “Ny blogg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s