Allmänt

Kalendrar till barn

Varje år brukar jag tipsa om adventskalendrar och i år är inget undantag. Nu har det kommit till barnen och visst tänker jag på mina barnbarn då jag lämnar tips här. Ena sessan har fastnat för LOL och det är det ända hon pratar om. Har letat och hittat den här som jag funderar på att köpa åt henne. Tror hon skulle bli glad.

Lego går ju alltid hem och yngsta sessan gillar att bygga så varför inte? Finns ju flera olika att välja mellan både för pojkar och flickor. Då jag var liten var det ju det allra bästa då jag fick sitta och bygga. Gjorde möbler till dockskåpen, till Barbie landskap. Kunde verkligen sitta i flera timmar och leka med det. Måsta vara den bästa leksaken som gjorts någon gång.

Nästa tjej älskar Barbie. Förr året fick hon en sådan här men funderar på om innehållet skiljer lite? Barbie var även det något jag lekte mycket med som barn och visst är det lite kul att det har kommit som adventskalender också? Jag tycker det i alla fall.

Gillar era barn hästar? Tycker verkligen de här är så fina, och hade önskat att mina sessor hade gillat det. Då jag var liten lekte jag mycket med min bondgård hemma, och hade nog ett stall också. Tycker ändå detta är ett bra tips för er som har hästtokiga barn hemma.

Playmobil var även det något jag lekte med som barn. Ser att det finns att köpa fortfarande och just dessa kalendrar finns i flera olika varianter. Allt som stimulerar fantasin tycker jag är bra saker. Sen ser jag tyvärr att mycket är färdigt och att man inte kan gå utanför det vilket är synd.

Detta var mina tips till era barn eller barnbarn.

kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s