Allmänt

Måste vara trött

Jag har undrat varför mina glasögon var så konstiga, varför det var som en dimma på glaset och varför det var så konstiga avtryck på dom. Kunde inte alls förstå vart det kom ifrån. Torkade, och de blev värre. I går morse kom jag på vad det var för något.

Jag fick rengöring då jag hämtade ut glasögonen, och trodde jag tog den flaskan, men så fel jag hade. Insåg att jag tog body oilen och det förklarar ju varför dom var så kladdiga. Fick tvätta av dom med diskmedel och därefter rengöringen ( den riktiga) så blev det som dom skulle. Ja, är jag trött eller är jag trött?

Vi hade APT igår på stadshuset, och på toaletten hade något satt upp den här. Väldigt träffande måste jag säga, och mycket jag borde tänka på. Det är de små sakerna som gör att man mår bättre, fast jag inte riktigt orkar med det lilla ens just nu. Ett tips kan jag i alla fall göra. Ska nog köpa mig en kaka mörk choklad eller vad säger ni?

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s