Allmänt

Onsdagsfokus

I många år körde jag FFF och verkligen gillade det. Nu jobbar jag varenda fredag, men har i princip varje onsdag ledig så varför inte köra idag istället?

onsdagsfikan fick bli på espressohouse med karamell-latte och morotsmuffins. Just nu orkar jag inte tänka på hälsosam mat även om jag vet att jag behöver det. Har fullt upp att ta mig igenom varje dag.

Onsdagspresent blev det också. Dels vackra rosor då jag handlade på Lidl. Nu ser dom lite mer mörkrosa ut, men färgen är orange. Höstligt och fint tycker jag. Behövde verkligen det. Sen blev det en lite viktigare present. Som vanligt köpte jag mig ett rosa band. Forskningen behöver alla pengar dom bara kan få om vi vill hitta ett botemedel mot cancer. I år har Emma från Glada hudik designat det, och det är så mycket hon. Rosa sammet.

Onsdagsfokus då? Startade dagen med att bege mig till vaccinationscentralen för min fjärde dos vaccin. Många tror att det inte fungerar eftersom man får fortsätta att ta den. Min inställning är att det är samma som influensavaccinet. Det tar vi varje år då viruset ändrar på sig. Sen får alla göra som dom vill.

Bakade även frallor. Luktar så gott, och smakar ljuvligt. Borde bli bättre på det då priset på bröd är alldeles för högt just nu. Det är så min dag såg ut.

8 reaktioner till “Onsdagsfokus”

  1. Vad roligt att du har hittat till WordPress! Hoppas att det funkar bättre för dig och du slipper en massa strul nu.
    Borde också köra lite FFF för att ta vara på dagarna mer. De där frallorna såg riktigt mumsiga ut, vill du dela med dig av receptet? 🙂

    Gilla

  2. Smart att ta det på onsdagar istället eftersom du jobbar på fredag. Det är alltid gott att fika på espresso house. Var där i söndags och fikade med min bästa vän. Så fint rosa bandet är, nu blev jag sugen på att köpa det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s