Allmänt

Förhoppningsvis biverkningar

Godmorgon eller något. Tyckte jag var duktig igår som gick och besprutade mig. Tidigare har jag klarat mig bra, som värst lite öm i armen och lite hängig i någon timme. Riktigt så blev det inte nu. igår kände jag mig rätt bra, men la mig i tid och i natt vid halv tre vaknade jag av att jag frös, ömmade i armen med mera. Det går väl över innan jag vaknade tänkte jag. Så fel jag hade. I morse då jag klev upp tog jag tempen och den visade på trettioåtta. Om vi säger så här. Vid trettiosju komma två är jag sängliggande. Det är lite tråkigt då man inte har feber under trettioåtta, men jag som lågtempare blir ju sjuk tidigare.

Oavsett så hoppas jag det släpper under dagen så jag kan jobba i helgen då jag verkligen behöver de där pengarna. Jaja, nu får vi hålla tummarna för att det bara är biverkningar och att jag inte är sjuk.

Jag har ju bytt portal också, vilket känns konstigt. Tidigare har jag haft så svårt att komma in i WP men nu börjar jag verkligen gilla det. Till det så är det alltid roligare med en webadress som inte går till en portal utan den är min egen bara. Betalade ju lite för detta, men gjorde ju det på nouw också. Verkar som just den här är mer stabil än något annat.

kramar Madde

8 reaktioner till “Förhoppningsvis biverkningar”

 1. Så förvånad jag blev när jag hamnade här, men välkommen till WordPressfamiljen eller vad man ska säga 😉 . Jag ska lägga till dig så jag kan följa din blogg direkt 🙂 .

  Förresten så jobbigt att du blev sjuk, Var det fjärde sprutan? Hörde igår att folk blivit riktigt dåliga av den, alltså som du skriver fått feber. Men det är väl ett ”bevis” på att kroppen sköter sitt jobb 🙂

  Gilla

  1. Jag har inte blivit dålig av de andra. som mest, lite hängig och trött i två timmar. Det triggar ju igång immunförsvaret och fick den uppdaterade varianten. Tror vi kommer få ta den här varje år precis som influensavaccinet.

   Gilla

 2. Vad roligt att du är med på WP nu. Hoppas att du ska trivas. De där biverkningarna efter covid vaccin var inte att leka med. Jag blev nöstan lika sjuk som när jag hade den riktiga covid. Krya på dig

  Gilla

 3. Jag blev lite ställd & trodde att jag hade tryckt fel. Men så var det inte 😊. Hoppas att du kommer trivas på WP.

  Drygt förkyld. Hoppas att det går över snabbt 🙏🏻🤗 för dig. Krya på dig!

  Ta hand om dig och va rädd om dig! Kram❣️🤗

  Gilla

 4. Hoppas det verkligen bara är biverkningar av sprutan. Jag själv vart säng liggandes efter tredje sprutan- Jag själv är också lågtämpad. Hoppas du är piggare idag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s