Allmänt

Tänkvärda ord

Godmorgon alla. Har ni sovit gott? Det har jag, men vaknade tidigt så jag passar på att titta in hos er och säga hej. Vaknade tidigt, och har en lång dag framför mig. Ska besiktiga tuttarna vilket passar bra då vi är inne i oktober som fokuserar på bröstcancer. Därefter jobb i 8,5 timme. Nu, en stund i stillhet med levande ljus och kaffe ur min höstmugg. Var det två år sen jag fick den som present av min kusin? Tror det, och hon har en likadan. Mörkt ute, levande ljus och kaffe. Kan det bli bättre tro? Tror inte det.

Hela kvällen igår kände jag att jag vile dra ett kort, och då jag är mest avslappnad på morgonen föredrar jag att sitta med det då. Har flera kortlekar, och den senaste var soulwork. Här handlar det om pepp och få oss att stanna till och tänka till.

Dagens visdomsord blev meditation hjälper dig att tysta dina tankar så att du kan höra dina inre sanningar. Ja, hur tolkar du det? Korten är för just dig och det finns ingen universallösning. Samtidigt, kunna stanna upp, lyssna inåt så har man ofta en lösning på problemet. Hur man slappnar av är så individuellt. Meditation, någon jag använder mig av regelbundet, men kan lika väl vara en löprunda eller tung styrketräning. Allt där du kan släppa dina tankar och bara lyssna inåt.

Passade på att dra ett änglakort också då jag ändå var igång. Ibland är det bra att dra flera olika för att få en helhet. Vårda kom upp, och nu handlar det mer om att vårda det egna barnet inom sig själv. Även detta kom lägligt då jag bara kör på, och stannar inte upp. Tyvärr så säger forskning att det är det bästa sättet enligt läkare, och fixar man det inte så knapra lyckopiller.. Eller kan det vara så att dom fått direktiv från regeringen att inte sjukskriva så mycket? Glöm inte vilken regering vi fortfarande har och har haft i åtta år.

Nu skulle inte inlägget handla om min bitterhet mot vården utan budskapet från änglarna. Hur tydliga ska korten bli? Det är dags att ta hand om sig själv nu men så svårt.

Känner ni till Ärkeängeln Gabriel? Gabriel är en av tre änglar som nämns i bibeln, men är även viktig för både katoliker och muslimer. Han är barnets och vattnets ängel, och verkar inom de områdena. Några tror att det är Noa ( Noaks ark) som blev just Gabriel då han blev en ängel. Ja, ingen vet ju egentligen, men intressanta tankar.

2 reaktioner till “Tänkvärda ord”

  1. Man måste tänka på sitt egna värde. Något jag inte gjort i år. Och nu börjar man landa i det och känna som sej själv igen. Det tar lite tid men tillslut hittar man det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s