Allmänt

Det blev en tur till Ullared

Det blev en tur till Ullared och varuhuset som alla har en åsikt om. Jag älskar det där gula varuhuset, och framför allt om man ska köpa leksaker till barnbarnen. Samma märke, så mycket billigare. Då jag ändå är där så passar jag på att köpa hem andra bra att ha saker.

Startade tidigt, då dotter och barnbarn kom och hämta mig. Regnet vräkte ner och det var lite jobbigt att köra. Tråkigt, men det lättade då vi lämnat Göteborg. Då vi kom fram var det nästan tomt och fick parkering på andra parkeringen. Det är vi inte vana vid. Lite folk då vi kom in och allt blir så mycket enklare. Gillar Gekås, men inte alla människor där. Ingen bra kombo så att säga.

Som vanligt blir det lite rengöring, duschcreme och deo till mannen, Ett par ansiktsmasker till mig och därefter det jag åkte dit för att handla. Julklappar. Då barnbarnen inte är inte och läser så får jag väl dela med mig.

Äldsta barnbarnet önskar sig Barbie, och vartenda tillbehör. Fick ringa och kolla och min dotter och det visade sig att hon önskade sig denna eller den andra jag tittade på. Valde denna och var nöjd med valet. Tjejerna skulle få två saker så det blev ett LOL ägg också. Men för att återgå till detta med Barbie så kollade jag upp vad denna kostade på Lekia. Om man säger så… Jag betalde 1000 kronor mindre nu. Japp, ni läste rätt. Ett par hundra brukar det skilja på saker i 500 kr klassen, men detta var lite mer än vad jag trodde också. Ägget jag köpte är ca en hundring billigare,

Mellansessan pratar om LOL och den har stått högt på önskelistan ett tag. Tycker de här dockorna är hutlöst dyra. 750 kr skulle just den här kosta, men det var långt ifrån det jag betalade. En bra bit under halva priset blev det. Helt ok

Som ni förstår så älskar hon dockor, hon älskar regnbågar, så hoppas det här också blir uppskattat. Det är ju ändå lite tonårsdockor precis som hon gillar.Ca 2-300 billigare. Är så mycket i den prisklassen. Antingen kan man köpa något extra eller så kommer man billigare undan och barnen får det dom vill ha ändå.

Yngsta tjejens tur. Då jag frågade henne var det mycket Disneyprinsessor, och lego. Nu kan jag inte jämföra priserna här då jag inte hittar samma hur mycket jag än letar. Hoppas verkligen att hon blir nöjd, Det tråkiga är att man inte får så mycket för pengarna då man pratar just lego, men kändes ändå rimligt. Som extra blev det en Barbiedocka.

Helt klart är det roligare att handla då man trots allt får en del för pengarna.

Det kommer bli en tur till dit i början på november för att handla med äldsta dottern. Som hon säger. Barbie är så billigt där.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Det blev en tur till Ullared”

 1. Sonen på 11 år frågade senast imorse om vi inte kan åka till Ullared snart. Har inte varit där på flera år så det vill jag gärna. Ska bara se när vi får till det…. Hm, får visst inte iväg den här kommentaren..

  Gilla

 2. Jag har inget emot Ullared så, jag känner kanske inget jättestort sug efter att åka dit, men skulle jag få chansen så skulle jag gärna göra det 🙂

  Gilla

  1. Väljer man en dag då det är väldigt lite folk är det riktigt trevligt där. Vi handlar julklappar typ nu för ingen av oss klarar detta med för mycket trängsel.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s