Allmänt

Med en tår i ögat

Känner att det har varit så mycket depp här på bloggen. Skriver ju gärna utefter hur jag mår, men ibland så orkar jag ju inte ens med det själv. Därför tänker jag tolka Madeleines utmaning med en tår i ögat på ett helt annat sätt. Inget mer depp idag.

När jag skrattar, så forsar alltid tårarna på mig. Nu är det inte bara en utan mängder med tårar kommer varenda gång. En av anledningarna till att jag har så lite make up på mig. Det sitter ju nere vid kinderna ändå.

Samtidigt, visst är det härligt då någon skrattar så tårarna sprutar? Att man faktiskt vågar släppa loss allt och bara låta känslorna flöda?

I morgon ska vi prata om leenden.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s