Allmänt

Halloween på liseberg

Det blev ett halvspontant besök på halloween på liseberg idag. Vi ska dit med barnbarn nästa helg, men ville se vuxenavdelningen på kvällen. Går ju inte dit med små barn då skådespelarna kommer.

Så fort man kommer in är det mängder med pumpor och dom har ju gjort det så fint. Vilket jobb, på så kort tid.

Vi åkte direkt efter att min man kom hem från jobbet, så det fick bli middag på tyrolen. Passade på att äta innan det blev för mycket folk på ställena. Vi valde varsin snitsel och den var helt ok. Det är ju väldigt mysigt där och tror att just den restaurangen är den som hängt med längst. Det byts ju namn på ställena regelbundet, men Tyrolen kan man lita på.

Under flera år vandrade det runt zombies i det här området men nu har det förnyats. Vålnader hade tagit över. Först såg vi bara statyerna, men då vi kom tillbaka hade dessa varelser tagit över. Först stod dom bara på ett ställe för att senare ta sig runt bland oss dödliga. Brukar tycka att sådant här är läskigt, men klarade det riktigt bra. Snyggt gjort.

Mitt favoritområde. Circus Bizarr. Är man inte rädd för clowner innan så blir man det efteråt. Ja Liseberg vill inte ha nya besökare hihi. Gick runt en stund innan vi gav upp. Vi ska ju dit om en vecka igen. Ja, man tittade sig över axeln hela tiden då man gick runt där för rätt om det var så stod det någon där bara och tittade.

Man kan alltid diskutera om man ska ha allt det här då vi har brist på el, inte bara i Sverige utan många länder säger samma sak. Vi reagerade på att ljusen inte var tända då vi kom utan sattes på då mörkret föll. Tidigare år har det varit ljus precis överallt, men många ställen var släckta. Kändes ändå bra då dom hittat en medelväg så vi kan få gå, men man tänker till då det kommer att spara.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Halloween på liseberg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s