Allmänt

Veckans idol

Godmorgon. Efter att jag hämtat ut min kvast och flugit hem så var det dags för veckans idol. Hade tur som fick en extra ledig fredagkväll då det blev ett byte. Är helt klart nöjd med det. Fredagskvällar är mysiga att vara hemma.

Åkte rätt idol ut? Jag tyckte nog inte det. Caroline har varit en av mina favoriter, men har tyvärr inte hållit hela vägen. Har inte ändrat mig då det kommer till bottenstriden. Borde vara Ida eller Ruby nästa gång.

Vilka var bäst igår då? Klara var amazing, men fortfarande. Nike är min favorit, tätt följt av Sebastian. Albin höjer sig hela tiden måste jag säga.

Mina topp 3 är Sebastian, Nike och Klara nu, tätt följt av Albin och Julien. Får se om jag får rätt nu att dessa blir topp 5. Kan ju ändra sig under tid.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s