Fest och event

Ett kalas jag minns

Fortsätter med Madeleines bloggutmaning och dagens fråga var. Ett kalas jag minns. Tänker lite, vad innebär kalas? Är det bara då någon fyller år, eller kan det vara andra fester som man lägga in i ordet kalas?

Tänkte berätta om det största kalaset jag haft, dagen då vi gifte oss. Alla är ju olika, och alla har rätt att vara olika då det kommer till detta, men vi ville lägga ner mest pengar och energi på just festen efteråt. Vi ville verkligen fira med alla nära och kära som vi har. Därför låg fokus på just detta.

Precis som många andra hade även vi en begränsad budget, men ville ändå bjuda in på en fest som man kunde minnas. Vi ville ta med egen sprit och mat, men ändå ha något relativt nära, Inte helt enkelt, men hittade till slut att man kunde hyra hela vandrarhemmet till en rimlig kostnad. Det bästa, långväga gäster kunde få sova över gratis bara man bäddade och städade efteråt själva. Ingen som klagade på det.

Lite trångt i matsalen blev det, men finns det hjärterum finns det skjärterum heter det ju och just det lite trånga vid maten gjorde bara att det blev lite bättre.

Efter maten dukades en hel del bort så vi kunde ha dansgolv, och några av våra gäster spelade i ett band så vi hade lite livemusik en stund.

Vill inte skryta så, men det blev en så bra fest. Fem kom väl vi i säng och sen var vi uppe rätt tidigt för att fixa frukost, och städa ur allt.

Något jag minns som lite extra var några övernattade gäster som lämnade för att gå och lägga sig. En stund senare kommer tjejerna upp igen i nattlinne, blommor i håret och fortsätter parta.

Har ni någon fest som ni kommer ihåg lite extra. Dela gärna med er.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Ett kalas jag minns”

  1. Jag minns ett kalas min pappa och hans fru hade när de gift sig. Själva vigseln var det bara två vittnen med. Sedan hade en stor fest/kalas. Så de la mest pengar på festen också.

    Gilla

  2. Vilken härlig bröllops fest ni hade!! 😃🎉🍾🥂💐💞. Kul att ha live band på festen. Mysigt att folk sover över & äta frukost tillsammans dagen efter.
    Förstår att det är fest/kalas som ni sent glömmer 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig! Kram❣️🤗🌹

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s