Allmänt

Veckan som kommer.

Godmorgon. Ny vecka och jag tar en kopp kaffe på jobbet innan dagens börjar här. Vad har jag för planer för den här veckan då?

Måndag Går av klockan 10 och hoppas på jag får plats på vattengympa passet. Har ju inte tränat sen början på augusti så nu måste jag ta tag i det igen. Sakta, sakta ska jag komma tillbaka. Sen avslutas dagen på gården med våra fina äldre.

Tisdag. Vi har utbildningsdag på jobbet och därefter jobbar jag kväll. Lång dag bir det. 9:30-20:30

Onsdag. Ledig dag men bokade in ett yinyogapass på morgonen och därefter ett läkarbesök. Fixar inte den här tröttheten längre. Sen har jag inga mer planer alls, men kommer väl landa i soffan bara.

Torsdag Jobbar 12:00 till 20:30. Kommer inte hinna så mycket mer den dagen

Fredag. Jobbar 8:00-15:00 Blir en lugn kväll med idol och kanske hinner laga lite god mat Vi har pratat om fisk, potatis och vitvinsås.

Lördag. Liseberg med barnbarn på dagen. Blir ju intensivt, men så kul. På kvällen konsert på Scandinavium Längesen jag gjorde något sådant så ser fram emot det.

Söndag. Se damernas sista kvalmatch för att få gå upp till division 1. De blåvita tjejerna har verkligen gått spikrakt rätt upp. Ser fram emot det så mycket att få hylla dessa kvinnor.

Detta var min vecka. Hur ser er vecka ut?

Kramar Madde

4 reaktioner till “Veckan som kommer.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s