Hälsa

Att tänka på inför kommande vecka

Sista dagen på den här veckan. Drog två kort för att få ledtrådar på vad jag ska tänka på nästa vecka. Bägge korten var så träffande.

Det första kortet. Ärkeängeln Jofiel. skönhetens ärkeängel. Det uppmanar mig att städa och rensa både hemma och på jobbet. Under flera dagar har jag varit så stressad över oredan. Hittar ingenting, men har inte haft någon ork alls. Jobbar, sover äter och skiter typ.

Finns en sak som stressar mig på jobbet. Schemat. Har tagit upp det så många gånger, men kommunen ska väl tjäna pengar och äga oss 24/7. Dags att rensa, slänga och sortera under veckan.

Har börjat rensa bland ”vänner”. De som inte vill umgås med mig behöver jag inte lägga energi på. Kanske låter hårt, men kan inte lägga energi på något man inte får något tillbaka,

Ännu ett kort som var så träffande. Har inte tränat sen augusti. Är fortfarande bitter för det med pure change. Hade behövt detta så mycket, men orkar verkligen inte. Moment 22. Däremot satt jag just och tittade på pass precis innan jag drog kortet. Eller drog är inte helt rätt. Just detta kortet hoppade ur leken. Mer tydligt än så kan det inte bli eller vad säger ni?

Rörelse skapar rörelse. Mer tydligt än så kan det inte bli. Hellre ett pass i veckan än ingenting alls. Måste bara ta mig ur detta, men så svårt.

20 reaktioner till “Att tänka på inför kommande vecka”

 1. Rätt häftigt ändå att det prickar så rätt och att det med städning och ordna känns så träffande. Bara att ta tag i med andra ord. Avskyr också ordna och måste ha ordning innan jag kan få något vettigt gjort, det har varit det jobbigaste med att arbeta hemifrån så mycket faktiskt för mig. Går vi se om du får röjt lite hemma och på jobbet nu då.

  Gilla

  1. Vi jobbar ju 37 timmar i veckan plus jour, men då vi går på ”önskeschema” eller ”hälsoschema” så görs det om var 6e vecka. Vi önskar sen diffar planerarna. Bara stress tycker jag

   Gilla

   1. Var ärlig men på ett fint sätt, kommer ihåg jag sa ungefär så här till några.

    Jag tycker vi glidit ifrån varandra, har inte så mycket gemensamt

    Men skulle vilja säga.
    Du suger 🤣
    Men man får tänka på sin ålder 😉

    Gilla

   2. ja precis.. I mitt fall är det nog mer en envägskommunikation, och i nästa sekund får personen en känna att det är ens egna fel. Du vet.. Vi måste ses, och sen lägger det på mig då det inte fungerar fast det är den andre som strular.

    Gilla

 2. Väldigt träffande kort låter det som. Tycker du gör helt rätt som rensar bland vänner också, man mår så mycket bättre när man blivit av med alla energitjuvar.
  Heja dig med träningen, att röra lite på sig är bättre än inget alls.

  Gilla

 3. Det är viktigt o rensa bort vänner ibland. Har jag oxå fått göra i år även om det sved otroligt hårt. Och oavsett hur man än försökte få det funka så gick det inte sen tillslut.

  Gilla

 4. Lite kul att korten träffa dig så bra 😀. Ibland behöver man påminna sig.

  Jag gillar heller inte oreda. Att det är stökigt runt mig eller inte rent. Synd att du behöver tjata om Schemat. Så är det ju i alla kommuner. Spara pengar 😏.

  Jag funderar på att åka & träna i eftermiddag, måndag . Du fick mig att luta mer åt att jag ska åka & träna 🏋️‍♀️💪. Det är ju skönt & känns bra efteråt 😊. Exakt. Bättre än ett pass än inget alls.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 5. Håller med dig om att man inte ska lägga energi på vänner som inte ger något tillbaka. Själv har man inte städat lägenheten men det kommer personalen göra idag medan jag är på radion.

  Gilla

 6. Jag tycker inte att det låter hårt, jag har själv gjort så nu sedan en lång tid tillbaka att nu har jag vänner som jag inte träffar så ofta med men de finns där och de är bra vänner. Jag har haft mycket dåliga vänner tidigare men de som finns nu är inte många men de är bra personer 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s