Fest och event

Halloween och konsert

Som jag skrev om tidigare så blev det en lång dag igår. Vi startade dagen med en tur till Liseberg. Mötte upp dotter med familj och en kompis till barnbarnet för en dag på just liseberg. Tjejerna var så taggade och det kan ju bli lite mycket ibland. I år hade dom en bokstavsjakt för alla barn under 12 år. Man skulle leta bokstäver och sen få till ett ord. Klarade man det fick man en liten godispåse. Barnen var så engagerade. Så roligt att se hur dom letade bokstäver och var så duktiga att skriva ner dom.

Mitt barnbarn är lite rolig. Hon tyckte kaninerna var lite läskiga, men tjatade om att få se zombies. Vi gick över till spöksidan, innan skådespelarna kom dit. Lite skrämmande saker finns ju kvar, men där var hon lugn. Konstiga barn.

Vi åt middag på järnvägsrestaurangen. Blev lite besviken för första gången där. Först lång kö och det kan ju ingen styra över. Däremot tog det lång tid för oss att få beställa, att få maten och sen kändes det som om dom vill bli av med en fort. Lite tråkigt.

Annars var allt bra och både jag och dottern vann varsin stjärnvinst. Jag som ska undvika sött. Blir en stor utmaning för mig.

Vi avslutade dagen med konsert på Scandinavien. Crossroads tittade vi på. 4 duktiga artister, Jessica Andersson. Mariette Hansson, Bruno Mitzogiannis och Peter Johansson sjunger klassiska rocklåtar tillsammans med en symfoniorkester.

Det var ingen större show utan bara mäktig musik. Vi kände igen allt och vissa magiska stunder fanns där. Något som drar ner betyget är att det var strul med tekniken under första delen.

Vi beställde biljetter rätt så sent, och vi trodde att vi beställde biljetter högre upp. Visst ville vi sitta där vi satt, men priset styr ju lite också. Platserna var ju så bra och alltid roligt med en positiv överraskning eller hur?

Då vi kom hem efter 22 var jag så galet trött. Hade ont precis överallt och fötterna svullnade. Allt är en balansgång vad jag klarar och inte klarar just nu.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Halloween och konsert”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s