Allmänt

Veckans positiva

Liseberg

Visst var det längesen jag skrev veckans positiva så visst är det dags igen? Märker att jag har varit väldigt negativ här så vi får väl ändra på det? Vi var på liseberg igen med dottern med familj samt en kompis till barnbarnet. Så otroligt roligt och tjejerna är ju så roliga att lyssna till. Det är inte alla som har förmånen att få umgås med sina barnbarn så mycket som jag får göra.

Tjejerna gick vidare.

IFK har ju inte haft ett damlag, men november 2019 beslutades det att starta upp ett. De började i division 4 och sen har det gått upp varje år. Idag vann dom division 2 så nu blir det ännu ett steg uppåt. De har vunnit varenda match de spelat den här säsongen och är så grymt duktiga. Kändes så bra att vi fick vara med och fira då dom tog guldet där här gången.

Rockkonsert

Det var verkligen så längesen vi gjorde något men igår var det dags. Två timmar härlig rockmusik med några av Sveriges vassaste artister. Till det, en symfoniorkester. Så mäktigt och så otroligt bra. Väl värt varenda krona tyckte vi. Lämnade fulltankade med positiv energi. Behöver jag säga att jag somnade gott efteråt? Tror inte det.

Champagne

Ja är väldigt glad att jag faktiskt unnade mig riktig champagne på champagnens dag i fredags. Brukar snåla, och hade lite annat bubbel hemma, men nä. Ska jag ha något ska det vara äkta vara. Dricker så lite alkohol så då är jag väl värd det bästa? Så gott, och njöt av varenda liten klunk.

Häcken vann

Som ni alla vet håller jag på ett annat lag egentligen, men där är det kört för att vinna. Däremot finns det ett annat som gärna får vinna nu när mitt lag inte gör det. Talar naturligtvis om Häcken. Idag slog dom Malmö trots en spelare ute. Håller verkligen tummarna nu för att dom tar sig hela vägen fram till SM Guldet för det är dom värda. No hard feeling här inte ( annat hade det varit om det var GAIS hihi)

Detta får bli mina fem positiva den här veckan, och hoppas på en lika bra kommande vecka.

kramar Madde

8 reaktioner till “Veckans positiva”

 1. Ibland är det bra att påminna sig om det positiva kring sig, så att man inser hur bra det ändå är ibland, och lyfta det som är bra. Men å missade jag champagnegns dag, attans- jag som gillar champagne och bubbel överlag.

  Gilla

  1. Det var en slump att jag blev påmind om det. Dom pratade om det på radion som stod på då vi jobbade. Både jag och kollegan plockade fram pralin och bubbel på kvällen

   Gilla

 2. Bra att kunna räkna upp fem positiva saker från veckan. Jag var en gång till Liseberg och då åkte jag den där floomride. Den man åker i stockar på vatten… Tycker du gjorde helt rätt att du unnade dig riktigt champange i fredags.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s