Hälsa

Lyxmorgon

Ja ibland unnar man sig lite extra och i morse blev det hemmagjord musli, en kopp kaffe lite morgontv. Sällan jag sätter på tvn men just idag kändes det riktigt bra.

För första gången gjorde jag egen musli och blev väldigt nöjd förutom om att det hann bli lite för rostat. Det gick fort så nu har jag lärt mig att röra runt lite oftare än vad som stod där.

Jag blandade i havregryn, nötter, cocos, pumpakärnor, och linfrön. Till det lite cocosolja och lite honung för sötmans skull. Rostade allt i ugnen, och var noga att kolla hela tiden.

Bara att hälla upp i en tät burk så har man hemgjord frukost och inte alls översötade som så många andra frukostflingor är.

8 reaktioner till “Lyxmorgon”

  1. Men vilken lyx att göra egen, måste vara mycket godare med. Skalm testa göra det nån dag här nu i höst med, tror ju dessutom det blir lite billigare än att köpa och man får just de man själv gillar i

    Gilla

  2. Så roligt att kunna göra egen musli. Det lät gott, det ska jag testa att göra någon gång. Har man gjort något själv så smakar det lite bättre än det man köper färdigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s