Allmänt

vad skulle jag göra ett dygn utan internet.

Alla dessa dagar alltså. Idag är det visst internetets dag. och därför undrade Madeleine om vad vi skulle göra utan internet ett dygn. Tror det hade varit ganska skönt egentligen, även om jag hade saknat att titta in hos er.

Många hade nog sagt tittat på tv, men de flesta tittar på stremingstjänster och då blir det ett problem direkt. Varför inte bara titta på vanlig tv en dag?

Man kanske kan ringa en kompis istället för att skicka via messenger? Det är väl ändå trevligare att höra en röst? Samtidigt är jag expert på att skicka mess istället för att ringa då jag inte vill störa ifall någon är på jobbet osv. Sen är det smidigt att kunna svara då man kan. Väldigt delade meningar om det.

Är dygnet utan internet planerat kanske man ska träffa vänner? Spela spel, umgås, gå på picnic. Prata med sin familj? Nu blir jag riktigt sugen på att faktiskt bestämma ett internetfritt dygn här hemma.

I morgon är det näst sista dagen på november och rubriken är det kunde man ge sig på….

Kramar Madde

6 reaktioner till “vad skulle jag göra ett dygn utan internet.”

  1. Det börjar bli för mkt med dessa såkallade ’speciella dagar’

    Om jag inte hade internet hade jag vart med min hund och gått promenader, långa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s