Fest och event, Foto, Hälsa

Boozt i Falkenberg

Tidig morgon.

Ja det var ju tyst här igår, men nu är jag tillbaka. Godmorgon förresten. Tänkte berätta lite om min helg och är nu fyllt med massa härliga energi från ett helt gäng fantastiska kvinnor. Ni som följer mig på instagram vet ju vad som hänt, men ni andra får läsa här. Orkar ni med ett långt inlägg, och mängder med bilder?

I lördags morse kom min fina vän Jeanette och hämtade upp mig och sen bar det iväg till vår egohelg på standbaden i Falkenberg. Annika Sjöö tillsammans med Maria Alden Vilka poverkvinnor och vilken energi de förmedlar. Wow säger jag bara.

Fika, dans och föreläsning.

Väl framme så bjöds det på både kramar och fika. Så mycket gott med bl.a goa små mackor, frukt, ost och en liten kaka. Mingel och man kände verkligen hur förväntningarna hängde i luften. Alltid samma energier här.

Då alla kommit startar det alltid med att välkomnas dit och lite dans. Vi går igenom programmet för helgen, och hämtar våra goodiebags. Mycket bärande innan vi kan checka in får jag säga, men det är det allt värt ändå. Vissa saker låg kvar i bilen, men inte allt.

Vår grupp startade med ett danspass med Annika. I år blev det en mix av allt hon dansat med oss under de tio åren boozt har funnits. 4 av dom åren har jag varit på plats. 3 med samma tjejgäng. Till det, hon är en fantastisk lärare och alla kan dansa då hon visar. Så häftigt.

Nästa del var en föreläsning med Anna Sunneborn. Hon började med friidrott som 35 åring och har vunnit så mycket vinster. Föreläsningen säg ja till livet var riktigt inspirerande och gillade verkligen meningen ett tydligt varför före hur. Är man inte klar med varför man gör något spelar inte hur någon roll alls. Jag pratar mycket om det på jobbet, och även då man pratar förändringar. Säg den tjocka som inte vet hur man ska äta, och röra sig. Vi har ofta mer kunskap än de flesta dietister. Det är ju VARFÖR som spökar. Är man inte motiverad går ingenting.

Lunch, skrattyoga och uteträning.

Man går inte hungrig på de här eventen. Det är mat hela tiden känns det som. Efter föreläsningen var det dags för lunch. Strandbaden har som oftast väldigt bra mat, och dagens lunch var inget undantag. Kummel som var perfekt tillagat. Är impad av det då så många ska ha mat samtidigt.

Efter lunch var det dags för helgens ”roliga” pass. Skrattyoga. Hade inga förutfattade meningar om hur det skulle vara, och visst började det med lite traditionella positioner och sen gick det över till just skrattet. Trodde inte man skulle kunna skratta på beställning, men det gick. Fick även en del AHA upplevelser. Mitt i det trodde vi nog att det var dolda kameran som var framme, speciellt då vi plockade fram vår skrattdocka eller körde skrattmobil.

Uteträningen skippade vi men av olika anledningar. Jag har galet ont och vill vara försiktig. Myste framför brasan istället med en kopp kaffe. Det är må bra grejer det också. Det ena utesluter inte det andra. Skönt att bara få vara en stund och så viktigt.

Incheckning, SPA och middag

Vid 15 var dags att checka in på våra rum och möttes där av en flaska saft, och en flaska bubbel. Vi hittar lite presenter överallt märkte vi. Är det tioårs jubileum så är det. Rummet var mot poolen och ingen balkong. Ja, man kan inte få allt så är det bara. Ett år fick vi en stor balkong mot havet och det var amazing.

Tog oss ner till SPA avdelningen och vi var nog tidigare än många andra. Lugnt och skönt med andra ord. Blev en kvällens drink, Supergod och inte så söt som en del är. Deras relaxavdelning med bar är ju amazing. Dom har verkligen lyckats. Efter någon timme där nere gick vi upp, duscha och bytte om,

Kvällen startade med mingel i lobbyn med ett glas bubbel. Det är ju lite av deras grej att vi alla ska bubbla lite extra, Dels inom oss, dels i glasen. Jag är ju inte den som tackar nej till det kan jag säga.

Middagen bestod av en laxtartar, kött och en creme brulee till efteråt. Ett glas vin ingick men tre av oss delade på en flaska till. Fick även en liten present vid bordet. Tender care från oriflame.

Dansen fortsatte på kvällen, men jag smög upp på rummet och somnade.

Frukost, yoga och hemgång

Ja en natts sömn och de hade till och med fixat en timme extra åt oss. Det ni. Dom gör allt för att vi ska må bra om ni ser. Inte alla som kan lösa en sådan sak och varenda gång vi är där också.

Hotellfrukost, alltså det är min grej. Överåt inte men tog det jag tyckte om. Även hit var vi tidiga så rätt så ensamt vilket var skönt. Då de andra kom ner var vi klara. Passade på att ta en promenad ut på piren. Flera tog sig ett dopp i det kalla vattnet, Någon gång ska även jag göra det.

Vi avslutade med Hathayoga och yoga nidra, En djupt avslappnade yogaform. Hathan har som altid svårt för. Just nu har jag sådan värk i kroppen så inte ens det jag klarat bara för ett år sen fixade jag nu. Jobbigt.

Hoppade uteträningen i går också utan packade ihop våra saker, checkade ut och sa sen hejdå och åkte hem. Var så trött, så somnade redan vid tre i ett par timmar, men la mig för natten redan 8. Är glad att jag tog mig dit, trots min grymma trötthet, Tar på krafterna att hålla ihop för att vara trevlig och social i ett helt dygn.

Kramar Madde

16 reaktioner till “Boozt i Falkenberg”

 1. Härligt dygn du hade och bra att du tog dig dit fast du är så trött. Roligt att ni hitta presenter på lite olika ställen. Sådant gör en så glad.

  Gilla

 2. Vilken underbar helg du har haft!
  Håller med dig om att VARFÖR är så himla viktigt för att motivationen ska finnas där, det spelar ingen roll om man vet hur man ska göra något men så länge inte motivationen finns så blir det inte helhjärtat.
  Jag är också en hotellfrukostmänniska!

  Gilla

 3. Du verkar haft en toppen trevlig helg! 😃. Å ha pass med Annika Sjöö. Åå vad kul! 💃😃.
  Ja, ta en kaffe framför en brasa är åxå en må bra sak 😊👍. Gjorde du rätt i att hoppa över visa saker. Måste tänka på sig själv & sitt mående. Förstår att det är jobbigt att inte kunna göra saker som du gjorde för ett år sen. Men mycket kan hända på ett år ❤️.

  Maten ser ju väldigt god ut. Blir hungrig av att titta på den 😊. Håller med! Frukosten är bäst på hotell!
  Vem sov du med??
  Kul att vara med & prova på olika yoga 🧘🏼‍♀️ pass 😊
  Jag skulle med sova en stund. Sen somna tidigt på kvällen när jag kom hem. Om jag var på sånt. Det är både fysisk & mental energi som tar. Även mycket intryck & massa annat som tar energi.

  Falkenberg är fint. Skönt att du hann & orkade en promenad å se omgivningen lite.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Älskar hotelfrukost det är så gott😍 Vilken inspirerande helg du har varit på. Förstår att du var trött men så härligt ändå att få byta lite miljö 🙂

  Gilla

 5. Va härligt med föreläsning och dans och massa härlig med mat. Kan tycka det är bättre o vänta några dagar så har man mer att skriva om 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s