Fest och event

Får jag tjuvstarta?

Redan november

Helt seriöst. vad hände? Tänk att det redan är november. Har så svårt att förstå att det här året snart är till ända och har nog inte hunnit med. Då man är inne och läser hos er är jag inte ensam om att känna så här. Det konstigaste är nog vädret. fortfarande så varmt ute. Undrar om det blir någon vinter i år? Känns tvivelaktigt såvida det inte slår till rejält sådär över en natt bara.

Men nu då det är november måste jag få tjuvstarta julen, i alla fall lite? Läste någonstans att man blir lyckligare av att börja tidigare. Till det är ju många julmarknader redan i november för man ska ha hunnit köpa klart fram till jul. Så oavsett så tänker jag få in lite jultema här redan nu, och ni som inte vill ha det få bara bläddra förbi.

Det är verkligen sällan jag handlar pynt då jag är i affärer. Har ingen lust att handla bara för handlandets skull. Man samlar på sig så mycket ändå tycker jag. Det är mest upplevelser och förbrukningssaker jag köper, då jag ändå tycker att vi har så mycket hemma ändå. I min ålder behövs inte så mycket då man ändå samlat på sig en hel del redan.

Idag gjorde jag ett undantag. Var inne på iems och direkt såg jag den här kaninen. Hur fin var inte den då? Tittade på den flera gånger, men tyckte det var lite för mycket pengar för att bara spontanköpa. Gick ut ur affären, kom tillbaka, för jag skulle bara ha en. Den kommer bli fantastisk här hemma. Fastnar man så direkt så ska man inte tveka. Då ångrar man sig bara.

Det kommer helt klart lysa upp vår december i år.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Får jag tjuvstarta?”

 1. Det har jag inte tänkt på att året är till ända 😅. Tack för påminnelsen eller inte.
  Jaa, det är varmt för att vara nu. Men det kanske vi får äta upp sen i februari/mars. Då kanske det är tok kallt & snö ❄️ 😊.

  Är man ute i affären & man hittar något juligt redan nu & det är något man vill ha. Då tycker jag att man ska köpa det.
  Kaninen 🐰va mycket fin. Kommer passa bra hos er under julen 🤗
  Jag ångrar en del köp. Både sånt jag har köpt & inte köpt 🙂

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Ja luften är fortfarande varm inomhus även här med så ibland har jag forf fläkten på. Ja nu är det redan november , men det ska faktist bli skönt med ett nytt år.

  Gilla

 3. Klart att du får tjuvstarta. Själv tycker jag att oktober bara försvann. Kaninen är ju jätte söt så förstår att du inte kunde låta bli.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s