Fest och event

Årets adventskalendrar

Rituals kalender

Det har väl inte undgått någon att jag älskar adventskalendrar? Blir som ett barn på julafton då det kommer till detta och inte nog med det, Tvingar min omgivning till att tycka samma. Hoppas jag är förlåten. I år blev det tre stycken, men kanske köper en choklad på Gekås då vi ska dit till helgen.

Först ut blir en som jag köpt under flera år. Är alltid lika nöjd vartenda år och det är den från Rituals. Blir mellannivån och det känns ändå helt ok tänker jag. 24 fina, användbara produkter och som vanligt, 4 doftljus varje söndag. Som jag längtar. Lite vardagslyx är aldrig fel.

Rom kalender

Under flera år köpte vi en whiskykalender härifrån. Whisky är inte riktigt min grej så förra året testade vi rom och var så nöjda med den. Så mycket goda romsorter och man lär sig så mycket då det är som en romprovning varje dag. Går ut på att man har en referensrom och sen testar en om dagen. Då det är klart ska man skriva in vad man tycker och därefter får man reda på vad proffsen säger samt vad det är för någon. Så kul.

Hittade det här på facebook och tänkte att min man skulle få en överraskning. Hade ingen aning om vad jag köpt, men blev en positiv överraskning. Vi har lärt oss så mycket under de här åren vi har köpt den. Rekommenderar den även till alla jag känner.

Sinful kalender

Nu får alla känsliga sluta läsa, men i år har vi kostat på oss det där lilla extra. Köpte en erotisk kalender för par, Har läst så mycket om det, och flera har varit så nöjda som har haft den så nu är det väl våran tur?

Har ingen aning om vad jag förväntar mig, men min man hade kikat lite på innehållet och han var inte besviken i alla fall. Är ni nyfikna på vad som finns i den? Tänkte visa under hela december vad som finns bakom varje lucka.

Det här fick bli dagens julinlägg, och fortsätter i morgon.

Kramar Madde

16 reaktioner till “Årets adventskalendrar”

 1. Ja våra kalendrar är också inköpta. Jag får en från Pärlans konfektyr och Tilda från Caia. Killarna får varsin med olika öl varje dag.

  Fick också erbjudande om den från Sinful men tackade nej. Dels för att de langar ut den till typ alla och jag vet inte det var inte min grej liksom

  Gilla

 2. men vad kul med så roliga kalandrar, alltid också nått år vilja testa nån pryl kalander så men tyvärr har ja inte den bästa ekonomin , så det får nog vänta än tyvärr. men ser framemot att följa vad du får i dina så kanske ja får lite tips i alla fall tills ja själv har råd med en.😊 kram hoppas du får en mysig kväll ❤

  Gilla

 3. Själv har man köpt rituals adventskalender igen men detta år blev det den billigaste för 775kr. Beställde den igår så ser verkligen fram emot att få hem den och att det blir december så man får börja öppna.

  Gilla

 4. Jag skulle så gärna vilja unna mig rituals kalender, älskar ju deras produkter men de är ju oftast rätt dyra. Vi får se om det kanske ändå blir en. Sen gör jag egna till barnen, de älskar det lika mycket som jag – förstår dem

  Gilla

 5. Att få överraskningar & paket 🎁varje dag under december är lite skojigt. Man blir lite pirrig varje dag då 😊.

  Jag har funderat på adventskalender från. Mary Kay. Men jag får se.

  Alla kalendrar du har beställt låter ju spännande 😃. Å ska bli väldigt spännande i december att få ta del av vad du/ni får adventskalenderna 😃.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Jag har nog riktigt aldrig köpt adventskalendrar kanske någon gång när man var riktigt liten. Men kul för dem som gillar det .:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s