Allmänt, Fest och event

1 års jubileum

Smörgåstårta

Tänk att det redan är ett år sen vi öppnade upp gården i Göteborg. Är så tacksam över att jag fått vara en del i detta under hela tiden. Vi är ett gott gäng, högt i tak men med så mycket kärlek, Är även så tacksam över alla äldre jag träffat på. Bara detta att få träffas, äta en hemlagad middag och få lite sällskap. Visst att fattigdom är svårt, men ensamheten är nog värre än mycket annat. Såg det så tydligt på min far.

Hur som helst, Det bjöds på hembakat smörgåstårta, Den var så galet god, och både de äldre och volontärerna uppskattade det så mycket. Skulle kunna ha ätit hur mycket som helst, men får ju behärska mig. Blev verkligen en fest igår. Det bästa var att alla utan 3 volontärer dök upp, men vi fick även besök av Jeanette. Det uppskattas så mycket av våra äldre.

Efterrätt och allsång.

En av volontärernas pappa kom hit och hade allsång med oss, och visst höjde det upp stämningen. Blev så uppskattat och tror vi alla kunde texten på varenda en av låtarna. En gitarr och någon som sjunger kan förgylla varenda tillställning. Det här var inte sista gången han fick komma, och tror vi alla var överens om det.

Lite fika efter sitter väl aldrig fel? Det blev hembakt rulltårtebakelse. Så enkelt, men sitter alltid gott eller hur? Då de äldre gick fick alla med sig en liten goodiebag med lite gott i att mumsa på hemma sen. För visst ska vi skämma bort dom? Vill ni se mer bilder kan jag rekommendera er att gå in på vid din sidas facebooksida där det bjuds på göteborgsvitsar och skönsång.

Mer än bara tunnelbaneNettan

Vår grundare har ju skrivit en bok om sitt liv, och hur hon startade den här föreningen. Glenn och Camilla hade köpt med sig ett exemplar av boken till oss volontärer och blev så glad. Började titta i den igår, och kommer med all säkerhet att läsa ut den väldigt snabbt.

Tänk vad fantastisk att någon kan förändra trauman i sitt liv till att göra gott för någon annan. Önskar att fler kunde göra samma sak. Sen kommer man kanske aldrig över hemska saker som vi varit med om. Vill ni ha en bokrecension då jag är klar med den?

Kramar Madde

6 reaktioner till “1 års jubileum”

  1. Alltid trevligt att något görs något extra ibland. Speciellt för dem äldre. Grattis 1 år 🎉 till ”Vid Din sida”! 😃👏🏻 . Låter som ni hade det trevligt mycket trevligt. Allsång går hem hos alla!
    Alltid gott med hemlagat & hembakat 😊.
    Jaa. Vill ha en recension på boken 😀.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s