Magi

Veckans kort

Att vara i nuet

Dags att dra ett par kort inför kommande helg. Första kortet är från soalwork, och visst är detta något som vi alla bör tänka på? Checka in med oss själva före vi checkar in för omvården. Visst är det viktigt för flera av oss att synas, att dela med sig av det man gör? Syns vi inte, finns vi inte. Jag är inget undantag.

Då kortet var inför helgen, kanske jag ska ta med mig detta? Helgen är fullbokad tillsammans med familjen, men även besök på kyrkogårdarna. Det är ett par för många att besöka just nu, men kommer även tända ljus hemma för dom som inte finns hos oss längre.

Fyra i eld.

Ännu ett eld kort och mer om eld kan ni läsa här Fyra i eld står för att belöningen av hårt arbete, Någon form av tillfredställelse, men även bröllop, förlovning, smekmånad eller att flytta ihop. Det kan även ha med arbetet att göra. Jag tänker personligen mest på att jag kanske har kommit ett steg framåt i min inre process, och att jag bör fixa till hemma.

Man ska alltid titta på kortet och därifrån börja med tolkningen. Såg draken, men min första tanke där var ett lejon. Därefter de röda blommorna.

Ska vi gå över till den traditionella leken är detta samma kort som fyra i stavar. Kortet symboliserar precis som ovan även familjebildning, graviditet och fest. Detta är väldigt intressant, men har mina tankar för hur helgen ska bli. Kanske någon mer är gravid? Ja vi får se på måndag om något mer är uppfyllt. Oavsett väldigt intressant kort. Mycket stämmer in på det jag tänker om helgen i alla fall.

Kramar Madde

3 reaktioner till “Veckans kort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s