Allmänt

Julen har kommit till EH

Julen är här

I alla fall om man ska tro espressohouse. I går var det sista dagen för pumpasäsongen och idag så startade julsäsongen här. Då det kom upp på min app var jag ju tvungen att åka dit och smaka. Tomtelatten är ju ett måste den här säsongen, men i år lanserade dom även en väldigt söt creme brulee latte. Den måste ju testas den också, men det får bli en annan dag det. Långt kvar till jul, och man kanske hinner tröttna annars.

Bägge varianterna ska även gå att få som kalla om man föredrar det. Jag är nog lite tveksam då här på vintern. Någon varm choklad kan det ju bli också. Inte alls omöjligt då det är så galet gott kalla dagar,

Pepparkaksmuffins

Det är ju inte bara drycken som ändras den här tiden. Det blir ju ett par andra godsaker också. Idag föll valet på en pepparkaksmuffins. Riktigt god faktiskt, och det kommer nog bli ett par till utav den fram till julen.

Har ni smakat på deras saffransbullar? Så galet goda och förra året hade jag svårt att låta bli dom. Den har dom verkligen lyckats med. Ja några till besök får det allt bli. Tur det är säsongsvaror bara.

Frosty winter bun finns. Blir lite osäker på om jag smakat den någon gång. Inget jag kan minnas så då kan det inte varit så speciellt. Det är väl något man kan hoppa över kanske

Såg polka cheececake. Jag är egentligen inte så förtjust i just polkagris egentligen, och speciellt inte då det blir så mycket. Tror jag tar en extra saffransbulle istället.

Ja helt klart blir det ett par turer dit för en fika märker jag. Ska ju visa tjejerna julskyltningen i år också. Bor man inte här blir det ju lite extra att besöka stora stan och sen få åka spårvagn som vi gör här 🙂

Kramar Madde

13 reaktioner till “Julen har kommit till EH”

  1. nämen så gott allt lätt, tomtelatten minns jag andra skrivit om tidigare år också. ingen aning vad det innefattar och har inget expressohouse i närheten av där ja bor heller. XD Men blir galet sugen ändå 🤣

    Gilla

  2. Så gott det ser ut och låter. Något man måste testa nästa gång man ska till EH och fika. Har själv inte varit där på ett tag nu. Så borde testa detta och gå dit kanske nästa gång när jag har egen tid.

    Gilla

  3. Jag brukar kika in där när jag är i stan och jag har testat deras chailatte och pumpalatte som de hade, jag fastnade verkligen för chailatten! Tycker det är så mysigt att sitta där, fika och bara vara en stund 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s