Allmänt

Ledig helg

Dåligt med sömn

Idag blir det ett sent inlägg. Jag hade jouren och somnade gott då det var dags för det. Drömde att jag var i en affär och att larmet gick för jag kom för nära en utgång. Detta upprepades och just där och då vaknade jag. Larmet var definitivt ingen dröm kan jag säga. Tog ett tag innan jag kom på vad det var. Vårt bråklarm hade laddat ur och fast jag kollade så insåg jag att det satt fel i laddaren. Ja, man lär sig alltid något nytt. Somnade om lagom till klockan ringde och jag skulle upp och jobba. Var lite trött får jag väl erkänna. Dagen blev väl inte som jag tänkt mig.

Fredagsfika

Min man slutade tidigare idag, ni vet han tillhör dom som har kortare dag innan helg. Då han kom hem så hade han varit på Mr Cake och köpt med sig lite gott hem. Egentligen gillar jag inte de amerikanska tårtorna så mycket, Föredrar gräddtårtor och inte så mäktiga och söta som just de andra är. Visst är det galet gott, men en halv hade räckt. Han hade även köpt någon variant på donuts med äpple och vanilj. Den däremot var så god, Har blivit lite för mycket av det goda ett tag nu och mår ju inte så bra av det. Slut med sötebrödsdagarna alltså.

Har papper på att jag är måttlig med alkohol

Sist jag var hos läkaren tog han massa prover, men sa nog aldrig vilka han tog. Var inne på 1177 och såg där att han tagit för min alkoholkonsumtion. Litade kanske inte på mig då vi pratade men nu har jag bevis på att jag är extremt måttlig, Provet visar att jag inte dricker alls eller dricker extremt måttligt, sporadiskt. Undrar lite vad han trodde om mig. En galen fet tant som gärna tog till flaskan? Fattar inte varför dom inte klarar av en som fastnat i sin sorgeprocess. Egentligen inget märkvärdigt, men alldeles för stort för vården.

Nu ska jag fortsätta slappa och snart börjar ju idol. Det vill jag inte missa.

kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s