Allmänt

Love in the villa

Feelgood

Godmorgon alla. Vilken seg dag det blev igår. Hoppas dagen idag blir bättre trots att jag har fullt upp precis hela dagen. Som jag skrev igår var jag extremt trött och på eftermiddagen kände jag att jag bara ville titta på något enkelt, lite roligt och utan att man behövde tänka speciellt mycket. Valen förr på en feelgood.

Egentligen är inte feelgood sådär jättebra, men fungerar perfekt som igår. Valet föll på love in the villa, en ny film ifrån just netflix. Den kändes lagom utmanande för mig igår.

Julia och Romeo

Julie Hutton är en obotlig romantiker, och lågstadielärare. Drömmen är en resa till Verona och få följa i Romeo och Julias spår. Under flera år har hon planerat resan in i minsta detalj något som blir för mycket för hennes pojkvän Brandon. Precis innan resan bryter han upp, Hon blir jätteledsen men blir pushad att åka ändå vilket sker.

Resan börjar inte så bra med försenat flyg, borttappat bagage, en galen chaufför och till sist är hennes drömboende dubbelbokat. Då hon väl är på plats inser hon att det redan bor en där. Den lite dryga britten Charlie. Ja som ni förstår börjar det inte så bra, och hon får sova på soffan första natten.

Julie bestämmer sig för att bara få bort Charlie från villan, och det med vilka medel som helst. Ja, hon är inte så snäll, men han är inte bättre själv. Blir en del dråpliga situationer, men till sist inser dom att dom faktiskt tycker om varandra trots allt För det är klart att det skulle bli så.

Då allt verkar lösa sig dyker oväntade problem upp. Bägges ex dyker helt oväntat upp. Cassie den diviga fotomodellen, och Brandon som inser vad han håller på att förlora det han vill ha.

Ja det blir en del dråpliga situationer, och både jag och min man fick ett par goa skratt under den nästan två timmar långa filmen. Då gillar han ändå inte den här genren, så det kan ju vara ett bra betyg.

Egentligen är det svårt att bedöma filmer på samma grunder då filmer är så otroligt olika. Just feelgood/ komedi är ju inte så djupa, och man blir inte så berörd. Ofta har man glömt filmen ett tag senare då ingenting fastnar. Däremot så får man en rolig stund, och just där och då mår man rätt så bra. därför ger jag filmen MMMM

Kramar Madde

8 reaktioner till “Love in the villa”

 1. Älskar feelgood filéer, vilket bra tips den verkar ju väldigt mysig i alla fall så kanske blir den efter så mycket bättre i kväll, perfekt att slötitta på helt enkelt. Hoppas dagen idag kännas lite mindre seg

  Gilla

 2. Detta är nog inte direkt min sorts film jag skulle se. Ibland så överraskar denna sortens filmer så att de blir helt okej att kolla på.

  Gilla

 3. Det är så mysigt att vara seg & se en må bra film.
  Denna film skulle jag vilja se 😊.
  Jag kan känna mig löjligt nöjd när jag tvingar Kent att se något som han är skeptisk till från början. Sen gillar det ☺️.
  Nä. Håller med att en film griper inte lika mycket & längre tid i en som en bok kan göra.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗🌹

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s