Allmänt

Tände ljus

Det går i ett.

Återigen en dag som gått i ett. Har inte ens hunnit titta in till er. Egentligen har hela helgen varit på det sättet och det sista jag är så är det utvilad inför veckan som kommer. Blir tidigt i säng för att jag ska orka. Blev ju inte så många timmars sömn i natt om man säger så.

Tände ljus.

Igår var det alla helgona och det blev besök på två kyrkogårdar. Första stoppet var kviberg, och mormor, morfar och mosters grav och tände ett ljus.

Vidare till mamma och pappa som fick sin sista vila på minneslunden. Alltid så vackert där, och satt mig ner en stund efter att jag hade tänt ljuset. Så fridfullt och är så glad över att vi valde minneslund istället för grav.

Sist ut var ett besök på barnbarnets pappas grav. Alltid lika jobbigt men så fint där.

Halloweenfest

På tal om ytterligheter. Då de jobbiga besöken var över så var det dags att åka på halloweenfest hos dottern. Riktigt trevligt måste jag säga och barnen var så gulliga. Det är så stort för dom att få ha fest hemma. Så glada barn och bästa var skattjakten i alla fall om man frågar sessan.

Efteråt skulle vi passa henne då de vuxna skulle på halloweenfest på kvällen. Hon var inte alls sugen på att sova, men till slut somnade… mormor i alla fall. Alltid något. Var hemma vid halv tolv och det är helt klart för länge för att vara mig. Speciellt då klockan ringde 6 dagen efter.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s