Allmänt

Veckans kort

Nu har verkligen hösten kommit. Kallt på morgonen och man vet inte riktigt vad man ska ta på sig då man beger sig ut på dagarna. Är inte riktigt sugen på vinterjacka ännu. Känns lite som om det var sommar, sen regnhöst. Gick så fort. Jag som älskar den vackra hösten, med alla färger.

Tänkte visa er dagens kort. Ja läs detta. Känns det igen? Vi springer runt och letar lycka, och så har vi det precis där vi är. Vi tror alltid att gräset är grönare hos grannen, och dom säger samma sak. Vi glömmer att se vad vi faktiskt har för något. Så idag vill jag be er att stanna upp, titta er omkring och se vad ni faktiskt har.

Det här var tarotkortet jag drog. Nio i eld. Nu har jag änglatarot och det skiljer sig lite från den traditionella leken. Nio i stavar Blir kanske krångligt att förklara utefter bägge lekarna, men drar det väldigt enkelt

Nio i eld

Eldsviten står för passion, kreativt och drömmar. Nr 9 i den här sviten talar om man har lagt ner mycket jobb och energi för någonting och att man ska skydda det man skapat. Trots det måste man ha ett öppet sinne, och lyssna på andra. Det går att göra utan att rucka på sin egen tro. Som tillägg ska man ha med trötthet, och även lite paranoia och det gäller att man håller ut.

Nio i stavar

Går man över till en traditionell lek så står det för nio i stavar. En sårad man med sina nio stavar. Man har utkämpat en kamp, och man står ensam kvar. Den här mannen försvarar sin heder, och stolthet. Kortet står för att man inte är öppen för en kompromiss, och kämpar för det man tror på så man själv kan förlora på det. Även här kommer ordet paranoia in.

Prästinnan

Ja det här kortet bara hoppade ut och har då lärt mig att man ska lägga undan det och då man tagit de korten man önskar så kan det här förstärka. Prästinnan och under är det Ärkeängel Haniel. Det handlar om att jag ska lita på det jag känner, men skynda långsamt. Blir en bra påminnelse för att jag vill att allt ska ske nu. Kortet visar även att man ska dra sig tillbaka, och njuta av naturen, samtidigt som jag inte behöver berätta om mina drömmar för alla.

Ärkeängeln Haniel

Det här kortet är förknippat med Ärkeängeln Haniel. Hon representerar helandet, hälsan, och det vackra runt omkring oss. Vi pratar även om klarseendet. Hon står för månen, för yin, det kvinnliga. Kanske får ta vara på fullmånen nästa gång den 8 november? Något säger mig detta.

Min tolkning av korten

Att jag har fått kämpa lite för mycket då det kommer till min hälsa under det här året. Har slagits i motvind ett bra tag med flera fysiska besvär som kommer och går, De första kortet tydde på att jag eventuellt skulle lyssna på andra, men sen visade det sig att jag skulle tro på mig själv, och lyssna inåt. Likaså att jag inte ska prata om drömmar med mera inför andra. Precis innan jag gjorde detta så funderade jag på att avbryta min KBT då det inte ger någonting alls. Det som är bra gör jag redan, och vissa saker förstår jag inte och då jag frågar så får jag som svar att hoppa över det bara.

En sak till som slog mig var att jag borde ta vara på nästa fullmåne som infaller den 8e november… Flera saker tyder på det just nu.

Kramar Madde

9 reaktioner till “Veckans kort”

    1. Hittar man någon som är duktig så tror jag verkligen på det. Har ju träffat en ett par gånger, och vissa saker är så träffande. Min dotter träffade samma och då han pratar om barnbarnets pappa är det yrket med mig, men samtidigt bad jag om det, men mycket känslor med henne. Nu börjar jag gråta igen…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s