Allmänt

Internationella nalledagen

Då fortsätter vi med Madeleines bloggutmaning och idag ska vi prata om våran första Nalle. Jag har ingen aning om det sen jag var liten. Däremot kan jag berätta om ena dotterns nalle som följde med ett bra tag.

Hon hade en nalle som hon bara älskade, eller ska jag säga ett öra till en nalle. Den fick vara med på flera äventyr många andra.

Första gången den försvann var på semestern, antagligen Mallorca. Rätt som det var så var den bara puts väck. Tror det bara var örat den gången. Vi hittade den aldrig, och vi har väl våra tankar på vad som kan ha hänt.

Andra gången var ett par år senare. Var skild och läste på komvux. Hade berättat för mina klasskompisar om hennes nalle. En kväll får jag ett samtal ( dottern var hos sin pappa) Då hade min vän därifrån hittat en snutte inne i affären nära hennes jobb. På min beskrivning så kände hon direkt att det där var min dotters. Fick ett samtal, och jag ringde upp barnens pappa och frågade. Stämde, och hon fick tillbaka sin snutte ännu en gång.

Ja det blev en del historier runt den där gosenallen.

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s