Magi

Veckans kort

Mirakel, finns det?

Åh, det här blev lite läskigt, Drog ett kort, och fotade det för att kunna peppa er andra. Då jag skulle lägga upp det här var det kortet bara borta, och förra veckans kom upp hela tiden. Gick verkligen inte att få upp det sista. Kanske ska lyssna på det också och passar in i resten av mina kort. Checka in hos er själva istället för omvärden. Det tåls att tänka på.

Veckans kort då? För visst tror vi på mirakel? Och visst kommer det då vi minst förväntar oss det? Tänk om vi skulle tänka tvärtom? Vara mer öppna för det som händer runt omkring oss? För händer inget kanske vi stänger in oss själva lite för mycket? Dags att öppna upp och se vad universum erbjuder oss?

Får jag utmana er lite? Se er omkring, och upptäck miraklen som sker här och nu. Skriv upp och dela gärna med er till oss andra. Sprida lite positiv energi omkring oss.

Dags att prioritera om

Läste ni mitt förra inlägg? Jag lovar er, drog kortet efteråt. Det här är så läskigt måste jag säga, men det här kortet bekräftar precis det jag hade problem med sist.

Mycket eldkort eller stavar som det är i den traditionella leken. Arbete, idéer självförverkligande, tio i eld pratar om att för mycket arbete, då jag prioriterar lite fel. Allt leder till en stressreaktion och jag har tappat fokus på det son är viktigt. Jag måste tänka om för att klara av det jag borde för att få må bra själv.

Det jag såg först var som jag tolkade det änglavingar, beskydd. Det kommer att bli bra.

Tio i stavar som är orginallekens tolkning. Jag har jobbat för mycket, tagit för mycket ansvar och har nu hamnat i en svårhanterlig situation. Det pratas också om min rädsla att dumpas, straffas mm vilket gör att jag håller inne mina känslor allt för mycket. Det är så träffande så jag är jag blir mörkrädd.

Ja ni som känner mig förstår precis allt.

Babyshower

Kom ni ihåg vad jag skrev om korten i förra veckan? Om inte så läs om det här Skrev om att korten kan stå för graviditet, familjebildning mm. I lördags hade vi en enkel babyshower för den blivande mamman innan halloweenkalaset. Stor överraskning, med lite bra att ha presenter och den obligatoriska blöjtårtan. Som hon sa. Helt plötsligt blev det verklighet på ett helt annat sätt, och även dottern tyckte det var kul. Blöjtårtan var allt spännande. Mellansessan är så glad över att få en lillkusin till och hon var så engagerad i att hjälpa till. Rullade ihop blöjorna, och valde även gosedjuret som var med. Kortet stämde, Till det finns det mer saker som stämmer, men tar det lite senare…

Kramar Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s