Allmänt

Besök på Gekås

Gekåsbesök.

Här är anledningen till att jag inte fick någon sovmorgon igår heller. Strax efter sju kom den blivande mamman hit och vi tog vår bil till Ullared och det där gula varuhuset som alla har en relation till. Ingen åker dig, men ändå är det så mycket folk så man knappt kommer in ibland. Jag hade ju redan handlat julklappar och bebisgrejer, men dottern behövde handla lite åt sig. Har ju skjutit på detta fram tills babyshowern var över för att hon skulle slippa köpa dubbelt av mycket.

Att synas i mörkret.

Då dottern kom var hon lite irriterad. Hon hade nästan missat en totalt svartklädd människa utan reflexer som precis gått över gatan. Har också tänkt på hur dåliga vi alla är på att använda det i stan. Ute på landet är man noga med reflexvästar, ficklampor mm, men i stan tror alla att man syns för det finns gatlampor. Kan ju säga att nej, det gör man inte. Därför fick några följa med hem. Hitta en liten chic som man kan hänga på jackfickan, och köpte även sådana som man kan fästa på t,ex armar eller ben. Klagar jag på andra, måste jag ju föregå med gott exempel själv.

Nya sockar, och även lite till jobbet

Vi har ju sovande jour, och har inte haft någon pyjamas på jobbet, men nu ändrade jag på det. Skönt att ha på sig ifall man behöver kliva upp, och slipper då att klä på mig byxor mm ifall larmen går. Tänkte även ha sockar speciellt på jobbet, något jag inte haft tidigare. Känns trots allt bättre, och tvätta dom där.

Är ju svag för strumpor med roliga mönster på och det hänger ihop med då jag jobbade på fritids/kortids inom LSS. Så bra att bryta med, och till slut blev det en grej. Vad har Madde för sockar idag tro? Roliga färger, mönster mm. Snyggt,, nä, men väldigt pedagogiskt. Lågaffektivt, och bra sätt att ändra fokus. Funkar säkert på små barn också.

Jul inifrån och ut.

Även min man fick ju lite presenter. Klart han ska ha lussebullar både på fötterna och det allra heligaste. Passar ju hans jobb också ”fixar deg om någon har en bulle i ugnen” Ja, då dottern gifte sig hade dom en liten presentation av alla som var där, Då min man jobbar på gravidationspenning på FK så skrev dom just detta. Lite kul faktiskt. Jag hade gott ner mycket i vikt precis innan så jag bloggade friskt. Syrran på röntgen var en uska som såg rätt igenom dig.

Ja nu hamnade vi i bröllopsprogram trots att inlägget handlade om lite inköp från Gekås. Som det kan bli.

Kramar Madde

13 reaktioner till “Besök på Gekås”

 1. Härligt att vara på Gekås med dottern. Själv håller jag med om att man ser inte många med varken reflexväst eller reflexer i stan. Jag fattar inte hur de som står i mörkret med en svart jacka kan tro att busschauffören ska se dem. Själv har jag aldrig varit till Gekås och tror inte jag skulle klara av allt folk.

  Gilla

 2. Vad trevligt att ta en tripp till G’kås 😃. Jag hör folk som åker dit. Jag har en vän som jobbar där. Gjort sen 90-talet.
  Hon Jobba med mig som assistent på dagis. Hitta kärleken där nere & börja jobba på G’kås. Idag är hon ansvarig för kassa personalen tror jag.

  Jaa, reflex är såå viktigt att bära nu. Tror många tänker så att man syns för att det är gatulampor i stan. Men som sagt, det gör man ju inte. Vad bra att ni köpte reflexer.
  Vad bra att du köpte pyjamas till jobbet 👍😀perfekt att bara kliva upp & hjälpa brukaren. Lite kul klädesplagg du köpte till din man 😄👍.
  Det är bra att åka till G’kås om man är gravid, har barn. Då det är billigt där. Eller ”billigt” då bensinen kostar & mat där kostar. Sen att fryspåsar där kostar 10kr & man plockar på sig några. Så kostar det.
  Men det är mycket trevligt att åka ditt & vara där 😊.
  Å ni har ju ganska nära ditt åxå.

  Ta hand om dig och va rädd om dig! Kram❣️🤗

  Gilla

 3. Kulo lussebullarstrumpor. Gekås var länge sedan nu eller inte för att vara mig. Jag var där i slutet av januari. Är inte fanns av den butiken men senast var det himla lugnt och skönt

  Gilla

  1. Det var ändå i år. Du har ju ändå en bit att åka tänker jag. Vi bor ju rätt nära och har svärföräldrarna i närheten så slår två flugor i en smäll så att säga.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s