Fest och event

Årets glögg

Årets glögg

Har ni testat årets glögg? Visst hör glögg till julen, och ett glas då och då är så galet gott. Däremot brukar inte en hel flaska ens gå åt hemma hos oss såvida vi inte har glöggfest. Däremot har jag hittat en glögg helt klart i min smak i år. Årets glögg 22 är så galet god.

New Orleans är temat för i år. Jazztoner, En väldigt fruktig glögg, men ändå en touch av de traditionella glöggsmakerna.

Vad tyckte jag?

För att inte vara glöggälskare, och för att definitivt inte gilla vitvinsglögg så är det förvånansvärt att jag bara älskar den här glöggen. Det kommer nog bli en flaska till tror jag. Så otroligt god säger jag bara. Helt klart en glögg i min smak. Var mer mjukare toner i den, fruktigare. Helt klart en favorit måste jag säga.

Letade lite serveringstips och naturligtvis kan den serveras varm på traditionellt sätt, men den ska visst passa utmärkt som glubbel också. Dvs du blandar den med lite mousserande vin. Det måste helt klart testas.

Har någon av er testat det? Vad tycks i så fall?

Kramar Madde

10 reaktioner till “Årets glögg”

  1. Årets glögg är ju ett måste att testa. Har ännu inte gjort det men hört på annat håll också att den ska vara bra. Håller med dig – vill också egentligen att glögg ska vara röd

    Gilla

  2. Jag själv har aldrig varit någon som gillar glögg. Däremot så är det bra att de kommer med en ny glögg varje år så man inte bara har samma år efter år. Jag är nog van att de bara serveras varmt men det låter bra att man kan blanda det med vin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s