Magi

Jag vet vad jag vill

kan korten ha fel?

Ja just nu är jag väldigt fäst vid mina änglatarot och hittills har det varit läskigt vad dom visar. Mycket eldkort (stavar) och även andra lekar bekräftar vad änglataroten visar.

Jag vet vad jag behöver och vill ja det kanske är så efter en turbulent tid då jag har börjat tvivla på mig själv,

Tarotkorten visar att jag måste prioritera om och tänka mer på vad jag behöver och mår bra av. Änglakorten stärker upp det budskapet, likaså kortet jag drog hos min kusin igår.

Igår talade jag om att jag kommer ta en del semester i januari, februari och mars. Är bitter på att jag ska behöva ta semester för att bli frisk då man borde få sjukpenning istället. Och nej det är inte FK som nekar mig utan läkarna tror inte på mig. Ännu bittrare blir jag av att se andra få hur mycket som helst… Men visst är det så att en läkare aldrig har fel? Det är jag som har hittat på allt och inte klarar av att tänka positivt.

Fullmåne

Brukar aldrig vara påverkad av fullmånen, men tidigare visade något kort att det var något med en måne jag skulle dras till Lite läskigt igen. Min kusin kände till en som har mån meditationer. Har aldrig varit på något sådant, men är inte negativ till det heller. Sagt och gjort, åkte med dit och var nog en lite speciell upplevelse. Dåligt,,, nä men annorlunda mot vad jag är van med.

Jag använder mig gärna av korten, yogan, vanlig meditation ( ja, jag har upplevt så häftiga saker under meditationer) osv. Många uppfattar mig som flummig, men är nog väldigt jordnära i allt trots allt.

Är väldigt intresserad av midvintermeditationen.. Det är ju trots allt lite mäktigt.

Ja vi får se vad den här parallella värden kan erbjuda, går trots allt in med ett öppet sinne.

Kram Madde

6 reaktioner till “Jag vet vad jag vill”

 1. Det är så trist att du ska behöva ta semester för att bli frisk för att läkarna inte tror på dig. Det är ju inte direkt att man bara helt plötsligt kan börja må bra. Jag har ibland fått hört man väljer hur man tänker vilket har gjort mig förbannad då jag tänkt det är inte precis att jag mått dåligt psykiskt för att jag ville det.

  Gilla

  1. Det är en sådan förenklad förklaring. Visst vet vi alla att positivt tänkande är bra för oss, men ibland händer ju saker som gör a tt man inte kan det. Sist sa en psykolog det till mig… svarade något i stil med jaaa,, är jätteglad att mitt barnbarns pappa mådde så dåligt att han valde att bli en ängel. Nu är mitt barnbarn nästan miljonär…. Det är så patetiskt. Hon hade alla dar i veckan föredragit sin pappa än fföräkringspengarna.

   Gilla

 2. Man lär sig saker när det har varit lite mycket saker runt om ett tag.
  Tycker att du tänker helt rätt. Att du ska tänka Mer på dig själv.

  Låter väldigt bra att du ska vara ledig mycket början av nästa år. Det har jag inte hört. Att FK är på din sida. Men inte vården. Men jag inte förvånad över vad du har berättat tidigare om vården & dig.
  Det är såå tragiskt 😞.

  Kul att du följde med på något nytt med din kusin & du upptänkte något nytt, mån meditation 🙂.
  Spännande å se vad dem olika värdarna erbjuder dig 🙂.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s