Allmänt

Mörka rum

Mörka rum

Måsta verkligen tipsa om den här novellen. Elina Kangas debutnovell, och en kvinna jag följt på sociala medier under ett par års tid. Kolla gärna in hennes blogg då man får lära känna hela hennes familj. Hon har delat med sig av sitt skrivande till oss lärare från första början och självklart vill man lyssna på hennes debut.

Vi får Natalie, en kvinna som skapar en app där personer kan söka bl.a sexuella kontakter. Allt sker i mörka rum just för att man inte ska kunna se den andre utan bara döma på handlingen. Man får inte prata med varandra under tiden. Deras tanke är att man ska kunna söka närhet utan att bli dömd av hur någon ser ut som. Tanken är god.

Journalisten Samuel får nys på detta och drevet är igång. Många tycker det är så fruktansvärt och driver folk in i otrohet. Media är inte sena att haka på.

Natalie blir övertalas av en kollega att testa på då hon saknar närhet. Egentligen vill hon inte, men går med på det ändå vilket blir en positiv överraskning

Hela novellen är sensuell, sexuell, men samtidigt med ett allvar bakom,

Jag har nog aldrig lyssnat på en erotisk novell tidigare, och hade ingen aning om vad som väntade mig. Märks ändå att det är en kvinna som ligger bakom den då allt ändå blir vackert Gå in och lyssna på den, och den finns där ljudböcker finns. själv lyssnade jag på nextory.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Mörka rum”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s