Allmänt

Jag kom iväg

Jag kom iväg

Ja det var ju det jag satt som mitt mål den här veckan Att komma iväg till hagabadet igen. Jag har ju varit här så mycket, jag bara älskar det stället, men efter semestern sa det bara stopp.

Fick ju avboka pure change efter att ha hela kroppen sa stopp där vid semestern. Var så ledsen, och även besviken på vården som inte kunde hjälpt mig där för att jag skulle orka. Vissa blir sjukskrivna för det minsta och andra får ingen hjälp alls.

Det kanske låter som ett ilandsproblem men har faktiskt gjort precis allt dom sagt till mig och ingenting har fungerat. Kan jag inte få testa min grej då med deras stöd? Det handlade ju inte om att bli ”smal” och ”snygg” utan enbart om min hälsa.

Vattengympa

Ja i morse åkte jag iväg även om jag försökte skylla på varenda liten grej. Var jag inte förkyld? Om jag blundar lite så hittar jag inte mina badkläder, och blev överlycklig över att jag läste att flera spårvagnslinjer var inställda på grund av något fel. Sen blev jag väldigt besviken då just min spårvagn gick som den skulle.

Ni ser ju Detta är inte helt normalt, ändå håller jag på som jag gör. Hjärnspökena finns där, som säger till mig att jag är dum i huvudet. Tvivlar så ofta på mig själv, och kan ju tacka sjukvården för det.

Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om utan mer att jag faktiskt tog mig i kragen och åkte dit. Körde även ett vattenstyrkepass. Har fått till mig att just vattenträning ska vara bra för mig just nu då jag har är i det dåliga skicket jag är i. Är lite stolt över mig själv

Fika

Då jag var klar kände jag inte för att lägga mig där och slappa utan bytte om och tog mig en promenad in till haga. Just haga är lite känd för deras caféer och hagabullen. Ni vet den där gigantiska som är som fyra till fem vanliga bullar.

Nu föll inte valet på det utan det fick bli något mer matigt och valde en kyckling/mangowraps. Precis lagom stor och kunde sätta mig där en stund och bara vara innan det var dags att ta sig hemåt igen.

Blev trots allt en bra ledig dag, och ännu bättre att jag tog mig över den där extremt höga tröskeln.

Ofta går det ju bättre om man får någon hjälp, eller någon som puttar drar, och pushar en, men finns inte det så har man inget annat val än att göra det själv.

Kramar Madde

9 reaktioner till “Jag kom iväg”

 1. Vad bra att du kom iväg trots alla ”anledningar” till att du inte skulle. Har själv varit lite förkyld den här veckan så jag har inte tagit mig till gymmet (så klart) och har nu fått sms att de saknar mig 🙂

  Gilla

 2. Åh vad jag känner igen mig i detta med att vissa lätt blir sjukskrivna medan andra glöms bort.. Jag har varit bortglömd av samhället i många år. Tragiskt hur det (inte) fungerar. Förstår att du är stolt som tog dig i väg trots hjärnspöken

  Gilla

 3. Härligt & skönt att du kom iväg till Hagabadet 🤗.
  Du den där tröskeln kan va hög även för mig. Så jag känner väl igen mig när du nämner tröskeln 😊.
  Gott det låter med en wrap efteråt & den ser mycket god ut 😋.
  Jag behövde med en spark i baken för att komma iväg. Räcker med något tränings inlägg på Instagram eller så. Speciellt fredagar tycker jag nu är extra svåra att komma upp & i väg till gymmet. Men går jag inte så ångrar jag mig brutalt mycket.

  Ha en underbar härlig helg❣️🤗🌹

  Gilla

 4. Du ska vara stolt över dig själv. Ibland kan det svåraste vara att ta sig ut ur dörren. Vattengympa låter härligt och sedan att avsluta med en wrap. Det gjorde du helt rätt i.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s